Een lekkerder bloemkool gerecht ga je waarschijnlijk niet tegen komen. Naast dat het erg lekker is, zit dit bloemkoolrecept ook boordevol gezonde voedingsstoffen!
Voor 4 personen.

Bloemkool met een jasje voor 4 personen
Print Recipe
Een lekkerder bloemkool gerecht ga je waarschijnlijk niet tegenkomen. Naast dat het erg lekker is, zit dit bloemkoolrecept ook boordevol gezonde voedingsstoffen!
Porties
4
Porties
4
Bloemkool met een jasje voor 4 personen
Print Recipe
Een lekkerder bloemkool gerecht ga je waarschijnlijk niet tegenkomen. Naast dat het erg lekker is, zit dit bloemkoolrecept ook boordevol gezonde voedingsstoffen!
Porties
4
Porties
4
Ingrediƫnten
Porties:
Eenheden:
Instructies
  1. Verwarm de oven op 180 graden.
  2. Kook de bloemkool beetgaar in groentebouillon.
  3. Haal hem daarna uit de pan en laat de bloemkool uitlekken (het vocht bewaren en daar kan je later nog een lekker soepje van maken).
  4. Meng het gehakt met het eiwit, de yoghurt en de groente en smeer de bloemkool ermee in.
  5. Dek af met de plakjes bacon en zet de bloemkool in de oven en laat het in circa 50 minuten gaar worden.
  6. Serveer er aardappel / knolselderij puree bij, 400 gram aardappel, 200 gram knolselderij (mag meer maar pas op dat het niet gaat overheersen) wat mosterd, 10 gram boter, nootmuskaat, verse peper en wat melk.
  7. Ada Bosman: "Een echte aanrader. Dank je wel voor dit heerlijke recept!"
Deel dit Recept