verantwoord afvallen

Verantwoord afvallen

Het aantal mensen met een voedselallergie is de laatste jaren enorm toegenomen. Vaak wordt deze allergie veroorzaakt door een combinatie van een verkeerd eetpatroon en de vele kunstmatige toevoegingen aan onze voedselmiddelen. Verantwoord afvallen met de afslankcursus van EGA Nederland helpt u voedselallergie tegen te gaan en op een gezonde manier gewicht te verliezen.

Verantwoord afvallen met minder calorieën

Tijdens de afslankcursus van EGA Nederland zult u de EGA eetwijzer ontvangen. Deze eetwijzer stelt u in staat om verantwoord af te vallen op een lekkere en makkelijke manier. De producten van EGA Nederland zijn vrij van chemische toevoegingen. Daarbij bevaten ze weinig calorieën. Zo voegen deze producten een extra dimensie toe aan uw maaltijd. Lekker eten en toch verantwoord afvallen kunnen prima hand in hand gaan. Verantwoord afvallen hoeft dus helemaal niet zo moeilijk te zijn.

De voedingsproducten uit de EGA eetwijzer

In de loop der jaren heeft EGA Nederland in samenwerking met deskundigen een speciaal programma van voedingsproducten ontwikkeld: de EGA eetwijzer. Met de EGA eetwijzer kunt u verantwoord afvallen. Bovendien ontvangt u, aan het einde van de EGA afslankcursus, een handig calorieënboekje. Zo kunt u ook na de cursus in één oogopslag zien hoeveel calorieën u zoal binnenkrijgt. Verantwoord afvallen en uw streefgewicht vasthouden was nog nooit zo eenvoudig.

Verantwoord afvallen onder begeleiding of online

Bij EGA Nederland bieden wij 2 opties om gezond en verantwoord af te vallen. Met de EGA afslankcursussen kunt u afvallen onder begeleiding of u kunt kiezen voor de EGA ‘online afvallen’ cursus. De EGA afslankcursussen zijn zo ontwikkeld dat wij succes kunnen garanderen, mits u zich aan de regels en adviezen houdt. Met deze adviezen kunt u gegarandeerd verantwoord afvallen.

Neem vrijblijvend contact op met EGA Nederland

Wilt u ook weten hoe verantwoord afvallen werkt? Neem dan nu contact op met één van onze deskundige medewerkers. U kunt ons bereiken op 0182–528255. Wij helpen u graag op weg. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van verantwoord afvallen onder begeleiding.

 

Alle informatie onderwerpen

  • 10 kilo afvallen
  • Gewicht aankomen
  • Afvallen zonder dieet
  • Afslankkuur
  • Afvallen na bevalling
  • Afvaltips
  • Dieet diabetes
  • Gezond afslanken
  • Verantwoord afvallen