Werken bij EGA Nederland

Bij EGA Nederland zijn wij overtuigd van het succes van onze afslankcursussen, zowel online als op locatie. Naast ons eigen vertrouwen in de afslankcursus, merken wij dat er steeds meer mensen besluiten om een EGA cursus te gaan bezoeken. Het succes slaat aan! Om deze reden zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde mensen die als franchise cursusleidster aan de slag willen.

Afvallen en een gezondere leefstijl

Zelf afvallen en lekker in je vel zitten geeft een ontzettend goed gevoel. Andere mensen helpen afvallen, een gezondere leefstijl aanleren en zo helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen doet zeker niet onder voor dit gevoel. Succesvol afvallen is een prachtig proces om mee te maken, van beide kanten, voor zowel de cursist als de curusleidster. Vindt u het fijn om met mensen te werken en heeft u affiniteit met voeding? Dan is het beroep van EGA cursusleidster misschien wel een interessante uitdaging voor u!

EGA afslankcursus profielschets

Klinkt EGA cursusleidster u als muziek in de oren en bent u geïnteresseerd om met ons aan de slag te gaan? Dan bent u misschien wel degene die wij zoeken.

Hoe ziet de ideale EGA cursusleidster eruit?

  • Affiniteit met voeding
  • Mensen-mens die graag mensen begeleidt met overgewicht
  • Niet vies is van een uitdaging
  • Ondernemend genoeg is om een eigen EGA rayon op te zetten
  • Representatief is voor EGA Nederland

Neem vrijblijvend contact op

Ziet u uzelf al werken bij EGA Nederland? U kunt een mail sturen naar info@eganederland.nl met uw motivatie waarom u cursusleidster zou willen worden bij EGA Nederland. U krijgt van ons vrijblijvend de informatie over deze uitdagende job. Wij zijn opzoek naar cursusleidsters voor verschillende rayons