PERSBERICHT
Aankondiging (1980 – 2015)

EGA maakt Nederland tonnen lichter..

EGA Nederland begint aan haar 35e levensjaar. De grootste en oudste afslankclub van Nederland wist in die onafgebroken periode gemiddeld 35.000 cursisten per jaar aan zich te binden. Cursisten die op basis van gezonde en (h)eerlijke voeding en goed samengestelde dagelijkse maaltijden hun streefgewicht wisten te behalen. En – belangrijker nog – waarvan velen ervan het ook wisten te behouden.

Over die periode hebben bijna 1 miljoen cursisten de Cursus voor Betere Voedingsgewoonten gevolgd. EGA Nederland schat dat met een gemiddeld gewichtsverlies van 15 kilo per persoon Nederland zo’n 15 miljoen kilo kwijt is geraakt.

Letterlijk en figuurlijk beter in je vel zitten, heeft niet alleen een enorme impact op iemands zelfvertrouwen. Ook de impact op de afgenomen gezondheidskosten is groot. Overgewicht heeft immers directe consequenties voor ziektes als diabetes, een te hoog cholesterolgehalte etc.

Onder de noemer ‘EGA maakt Nederland tonnen lichter’ worden alle (oud)cursisten opgeroepen weer eens naar hun weegschaal te kijken of het gewicht nog in orde is.
Zo niet ,neem contact met ons op, voor de kosten hoeft men het niet te laten
Na 35 jaar betaald u nog steeds 7 euro per week, op gewicht terug gekomen gratis maand controle,.

Vanzelfsprekend staat EGA Nederland uitgebreid stil bij haar 35-jarig bestaan. Elke maand wordt er uitgepakt met een aanbieding of activiteit. Deze worden via www.eganederland.nl aangekondigd.

Annie Disseldorp – oprichter en eigenaar – wist in de afgelopen 35 jaar met haar Club voor Betere Voedingsgewoonten tal van hypes en wonder diëten te overleven. Er is een scala aan voedingsproducten ontwikkeld. Deze zijn, net als de receptenboeken en andere producten, via de website te bestellen.

EGA heeft een uitgekiende eetwijzer ontwikkeld en brengt tevens haar eigen receptenboeken uit. De Cursus voor Betere Voedingsgewoonten is veilig en volkomen verantwoord. Veel artsen en internisten bevelen de ‘EGA -methode’ aan voor patiënten met voeding- en gewichtsproblemen. De EGA methode is niet alleen bedoeld voor mensen die willen afslanken, maar ook voor hen die in gewicht willen toenemen.

Dagelijks worden op meer dan 200 plaatsen in Nederland cursussen gegeven door deskundige EGA consulenten. De EGA Afslank- en begeleidingsclub is zowel voor vrouwen als voor mannen.

Oprichtster en directeur van EGA Nederland, Annie Disseldorp, woog ooit zelf ruim 50 kg teveel en heeft vanuit haar eigen ervaring de Cursus voor Betere Voedingsgewoonten ontwikkeld. Uitsluitend op basis van dagelijks gezond voedsel verloor zij haar overtollige kilo’s. Het resultaat sprak voor zich: een gezonder leven, een beter uiterlijk en beslist niet onbelangrijk, méér zelfvertrouwen. Inmiddels houdt Annie Disseldorp zich al 35 jaar bezig met het begeleiden van mensen om van hun overgewicht af te raken.

Nooit voorgekomen;

35 jaar lang geef Annie Disseldorp onafgebroken ook zelf nog cursussen , en natuurlijk nog steeds min deze 52 kg. Die zijn er nooit meer aan gekomen
Haar leven staat nog steeds ten diensten van de gezondheid van een mens , zij geniet van elke streefgewichter die gezond en wel met minder gewicht door het leven gaat.
Een ding weet zij zeker , met gewoon gezond eten en op cursus komen is alles veel eenvoudiger. Daar leer je hoe eenvoudig het is om te eten om op gewicht te komen.(zonder alle pillen, poeders gaat zo maar door)

Eten moet om op gewicht te komen en te blijven daar kan iedereen zeker van zijn
Eten moet lekker en weer leuk zijn , al dat ge-lijn zijn we zat .
Calorieën tellen is volgens Annie onzin.
Zij geef een voorbeeld . Een calorie is een brandstof, tot zover eens.
Maar er zijn goede en slechten brandstoffen die niet voor iedereen geschikt zijn.
Als een brandstof, maak niet uit welke, voor iedereen geschikt is , (wat onzin is) waren er geen zware mensen meer.

Ook haar auto vergelijkt zij met dit onderwerp, als ik diesel tank in een gewone benzine auto, doe deze het ook niet meer. MAAR HET IS BRANDSTOF; ?.

Annie , haar liefste wens;
Wie help haar deze te verwezenlijken ? Een verzekering maatschappij of de Minister van volks gezondheid, wie weet.
13 weken een half uurtje per week haar cursus op TV te brengen zodat iedereen mee kan doen , het mode woord GEEN TIJD verleden tijd is.

Ook geeft Annie Lezingen door het hele land , tevens kunnen bedrijven voor hun medewerkers cursussen laten geven op hun bedrijf .
Niets is bij EGA Nederland onmogelijk

Voor meer informatie:
EGA Nederland
Annie Disseldorp
Telefoon 0182 – 528.255
Mobiel 06- 534.130.88
Website: www.eganederland.nl