Vraag: Telt EGA ook calorieën?

Antwoord: Nee EGA telt geen kcal 

 

Vraag: Mogen we een koekje etc. tussendoor bij een kopje koffie of thee.

Antwoord: Niet in de eerste beginnen, van de tussendoortjes komen we juist makkelijk aan en als je dit blijft doen zal je lichaam daar steeds meer naar vragen.

 

Vraag: Als ik 2x per week sport mag ik dan iets extra gebruiken?

Antwoord: Als u sport wat natuurlijk goed voor iedereen is, gebruiken we niets extra. Op de EGA cursus leert u wel om uw eten uit de eetwijzer beter te verdelen.

 

Vraag: Moet ik altijd op de zelfde tijd mijn maaltijden gebruiken?

Antwoord: Nee; dat zou niet altijd uit komen , als u eventueel wisselende diensten heeft lukt het al let Wel gebruiken we ieder dag onze drie maaltijden zo regelmatig mogelijk.

 

Vraag: Kan ik nog uit eten, als ik met de EGA cursus mee doe?

Antwoord: Jazeker; Daarom is de eetwijzer van EGA zo eenvoudig samengesteld , zodat ook uit eten geweldig is in te passen.

 

Vraag: Moet ik iedere dag vlees eten ?

Antwoord: nee zeker niet, deze keuze maak U zelf. u kunt kiezen voor kip, vis, peulvruchten of vegetarisch. 

 

Vraag: Ik heb een gezin met twee kinderen. Kunnen deze ook mee eten, want twee potjes koken kost veel geld en tijd.

Antwoord: U hoeft geen twee potjes te koken. Het gezin eet gewoon mee alleen zij die willen af vallen eten de aangegeven hoeveelheden. Het gezin kan er net zoveel van eten als zij willen.

 

Vraag: Op zaterdag eet ik nooit warm , kan ik dan toch met de EGA mee doen?

Antwoord: Ook al eet u niet altijd warm, kan u toch met de eetwijzer mee doen U bepaald of u warm of koud eet. Zo eenvoudig is de eetwijzer.

 

Vraag: Ik gebruik medicijnen, kan ik dan toch met EGA afvallen?

Antwoord: Iedereen kan met EGA eetwijzer af vallen , ook als u medicijnen gebruikt.

 

Vraag: Mijn zus is 32 kilo bij EGA afgevallen, lukt dat bij iedereen?

Antwoord: Ja, Iedereen kan bij EGA op gewicht komen als je dat zelf ECHT wil. Daar is een stukje discipline voor nodig. Daarom vragen wij U om iedere week op cursus te komen.

 

Vraag: Ik ben twee jaar geleden 22,5 kilo afgevallen bij EGA, door omstandigheden zit dat er weer aan. Mag ik weer naar cursus komen?

Antwoord: Ook al is het eens fout gelopen, iedereen is altijd welkom. Misschien is gratis maand controle als u weer op gewicht bent een optie. Zo blijft u de controle behouden en komt u niet meer aan.

 

Vraag: Ik wil stoppen met mijn EGA lidmaatschap. Hoe moet ik mij afmelden?

Antwoord: U vult het bericht van afmelding in, (deze vindt u voor in uw eetwijzer), en stuurt dit, vóór het einde van de maand, op naar uw cursusleidster. let op: De maand waarin u opzegt moet worden uitbetaald.