Afvallen onder begeleiding

EGA Nederland voor een een gezonder, energieker en slanker lichaam

 

                                               

 

 

 

 

 

Wilt u ook graag uw overbodige kilo’s kwijtraken en heeft u hier een klein steuntje in de rug bij nodig? Dan is de EGA cursus ‘afvallen onder begeleiding’ echt iets voor u. Onze deskundige EGA cursusleidsters leren u om met een gezondere leefstijl gezonder te worden en af te vallen. Zij geven training door het hele land, waarin u samen met andere cursisten leert hoe het ook anders kan. Bij afvallen onder begeleiding leert u het geheim van afvallen zonder dieet. Wij geloven dat door het volgen van een gezonde basis, u geen honger hoeft te lijden en kunt blijven genieten van lekker eten. Bijna een miljoen mensen zijn al op locatie, onder begeleiding afgevallen. Lees over de ervaringen van andere cursisten.

Aansluiten bij één van onze locaties?

Wilt u het programma van EGA gaan volgen en u aansluiten bij één van onze locaties? Dat kan. U kunt gewoon naar een locatie toe gaan bij u in de buurt en u daar in schrijven en direct meedoen met de cursus. Locaties vindt u eenvoudig met de EGA locatie zoeker voor afvallen onder begeleiding. Vul uw woonplaats in bij de locatie zoeker en er verschijnt de dichtstbijzijnde cursusplaats.

Afvallen onder begeleiding op locatie in uw buurt

Met de EGA Nederland afslankcursus gaat u wekelijks, in groepsverband, met een persoonlijke EGA consulent aan de slag met afslanken. Afvallen onder begeleiding begint met het vaststellen van uw streefgewicht. Iedere week wordt uw gewicht en uw progressie nauwkeurig gecontroleerd en bijgehouden. U krijgt informatie, menu tips, motivatie en uiteraard kunt u al uw vragen stellen. U volgt de cursus afvallen onder begeleiding net zolang totdat uw streefgewicht is bereikt. Daarna volgen er nog vier stabilisatieweken.

Gratis maandelijkse controle na voltooiing ‘afvallen onder begeleiding’

Nadat u deze vier weken heeft afgerond kunt u gebruik maken van de gratis maand controle. Met dit steuntje in de rug, zal het afvallen onder begeleiding niet voor niks zijn. Door de maandcontroles te blijven doen, zult u merken dat het gemakkelijker wordt om uw ideale gewicht te behouden. Door ervaring hebben wij geleerd dat mensen die deze maandcontroles niet doen, vaak weer terugvallen in hun oude eetpatroon met alle gevolgen van dien. Op gewicht gekomen en gevolgd door 4 stabilisatie weken waarin u elke week iets extra’s bij uw eetwijzer basis krijgt, ontvangt u een kcal boekje.

Afslankcursus materiaal

Bij aanvang van de afslankcursus ontvangt u de uitgekiende EGA Eetwijzer. Hierin treft u onze clubcondities en alle richtlijnen waarmee u op een eenvoudige en goedkope manier kunt afvallen onder begeleiding. Uitgangspunt is dat u gewoon kan eten wat u gewend bent. Voor een goed resultaat is het natuurlijk wel belangrijk dat u zich aan de, in de EGA Eetwijzer geformuleerde, afspraken houdt en de adviezen van uw afslankconsulent in acht neemt. Houdt u zich aan deze richtlijnen, dan garanderen wij gewichtsverlies.

Kosten afvallen onder begeleiding

Voor het afvallen onder begeleiding betaalt u het inschrijfgeld van €10,-. Het cursusgeld bedraagt €7,50 per week. De eerste week betaalt u dus €17,50 en de weken daarop €7,50 Na ontvangst van uw inschrijfgeld bent u officieel lid van de EGA afslank- en begeleidingsclub. Zie ook onze lidmaatschapsbepalingen. Naast afvallen onder begeleiding is het ook mogelijk om de EGA video cursus online of via email te volgen. Voor meer informatie kunt u terecht op de online afslankcursus pagina. Heeft u vragen over de afslankcursussen van EGA Nederland? Dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.

Cadeau ter ere van ons 40 jarig jubileum

Bij inschrijving ontvangt u, ter ere van ons 40 jarig jubileum, een receptenboekje met heerlijke tussendoortjes cadeau.