De EGA Nederland afslankclub

De afslankclub EGA Nederland is al ruim 35 jaar een begrip als het gaat om gezonde voeding en verantwoord afslanken. Niet alleen ‘minder wegen’, maar bewust worden van een gezonde leefwijze. Dat is ons motto. EGA Nederland werkt niet met spectaculaire nieuwe rages, overgewaaid uit Amerika, of met geheimzinnige recepten, pillen of drankjes. Ook tellen wij geen kcal of punten. Wij leren u omgaan met voedingswaarden van producten voor normale maaltijden. Zo hoeft u geen honger te lijden en kunt u toch verantwoord afslanken. Met onze uitgekiende EGA Eetwijzer is het mogelijk om de juiste balans te vinden tussen lekker eten en verantwoord afslanken.

Een afslankclub vanuit eigen ervaring

Oprichtster en directeur van afslankclub EGA Nederland, Annie Disseldorp, woog ooit zelf ruim 50 kg teveel en heeft vanuit haar eigen ervaring een afslankcursus ontwikkeld. Uitsluitend op basis van dagelijks gezond voedsel, wist zij op verantwoorde wijze af te slanken. Inmiddels houdt Annie Disseldorp zich al ruim 35 jaar bezig met het begeleiden van mensen die willen afslanken. Dagelijks worden op meer dan 200 plaatsen in Nederland afslankcursussen op locatie gegeven door deskundige EGA consulenten. Daarnaast kunt u ook de EGA online afslankcursus volgen.

       

Verantwoord afslanken voor een gezonder leven en meer

Afvallen is zoveel meer dan alleen een gezonder leven. Op een verantwoorde wijze afslanken leidt naast een gezonder leven ook tot een beter uiterlijk en misschien nog wel het belangrijkst: méér zelfvertrouwen. Met deze wetenswaardigheden en wat zelfdiscipline gaat u een gezonde toekomst tegemoet.

Wat kunt u verwachten van de afslankclub EGA Nederland?

De EGA afslankclub is zowel voor vrouwen als voor mannen. Als u zich inschrijft krijgt u de EGA Eetwijzer met ons uitgekiende programma. Deze is door EGA zelf ontwikkeld. Daarnaast brengt de EGA Nederland afslankclub haar eigen receptenboeken uit, zoals Appeltje-Eitje. Tijdens de eerste afslankcursus wordt u gewogen en stellen wij samen een streefgewicht vast. Daarnaast krijgt u informatie over onze manier van verantwoord afslanken door het maken van de juiste keuzes. De EGA cursusleidster geeft u informatie over de manier van het bereiden van maaltijden, zodat u elke avond “gewoon” kan genieten van lekker eten. Zolang u zich aan onze richtlijnen houdt, garanderen wij gewichtsverlies. De afslankcursus op locatie van onze afslankclub wordt gegeven in groepsverband. Echter, zijn de cursussen zo ingedeeld dat u genoeg persoonlijke aandacht krijgt voor uw eigen progressie.

Neem nu vrijblijvend contact op

Bent u klaar om verantwoord af te vallen met afslankcursussen van de EGA Nederland afslankclub? Neem dan vrijblijvend contact op. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA afslankcursussen? Lees dan verder over de werkwijze van een afslankcursus op locatie. Wilt u liever verantwoord afslanken met de online cursus? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen.