Samen met EGA Nederland op weg naar een Gezonder Leven.
Marianne ruim 40 kilo kwijt en nog steeds op streefgewicht. Je bent een topper Marianne en een voorbeeld voor velen. Dank je wel dat wij jouw foto’s mogen laten zien als inspiratie bron voor vele mensen.

Jannie Stolwijk verloor 10 jaar geleden 96 kilo en is nu nog steeds op haar streefgewicht. Jannie, een voorbeeld voor velen en een ambassadeur voor EGA Nederland. Wat een geweldige prestatie en wat is haar leven in positieve zin drastisch veranderd.

Mijn verhaal

 Zo lang als ik me kan herinneren moet ik letten op mijn gewicht. Even kijken naar iets lekkers, en hoppa weer een kilo erbij. In het verleden op meerdere manieren geprobeerd een gezond eetpatroon te ontwikkelen, waarbij ik wel alles mocht eten. Ik miste altijd iets tijdens de strijd tegen de kilo’s, maar ik wilde wél gezonder leven!
Ik ben daarom in maart 2019 gestart met de EGA: een gezonde leefstijl én die welbekende stok achter de deur! De begeleiding is erg prettig, zowel op de vaste maandagavond (clubdag) als daarbuiten. Als ik op een andere dag vast liep, was het geen probleem mij bij te staan via WhatsApp. Alle stappen worden op een heldere manier uitgelegd en nieuwe, verrassende recepten gedeeld.

Natuurlijk moest ik – net als bij iedere verandering – op zoek naar een nieuw ritme en het afwegen van mijn eten was wel even wennen. Maar…… ik viel af! Iedere maandag op de ‘club’ op de weegschaal staan waar ik zag dat de kilo’s er afvlogen, heeft me de motivatie gegeven om nee te zeggen tegen het stukje taart op een verjaardag, of het koekje bij de koffie. Het afwegen is een routine geworden en ik mag gewoon echt veel eten (soms voelt het zelfs als te veel). Van uithongeren is dus absoluut geen sprake! 

Alle moeite die ik de afgelopen 17 maanden heb gestoken in het resetten van mijn leefstijl, heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik ben nu 40 kilo kwijt en met de steun van de begeleiders, de ‘club’ als stok achter de deur en vooral mijn eigen wilskracht en discipline komen deze kilo’s nooit meer terug!