Bij EGA kun je afvallen en een

gezondere leefstijl starten

op de manier die bij jou past.

Volg de online cursus via jouw eigen inlogcode en op je eigen tempo.

 Volg de online cursus in groepsverband via TEAMS

op een vast tijdstip in de week.

R

Lekker en verantwoord

Geen poeders of vieze shakes. Wij leren je hoe je verantwoord en lekker kunt eten.
Met de EGA cursus krijg je motivatie, inspiratie, leuke tips en recepten.

R

Al 43 jaar een groot succes

De EGA cursus wordt al meer dan 43 jaar toegepast met veel succes. Onze cursisten vallen gemiddeld 15kg blijvend af!

R

Persoonlijk en vertrouwd

Je krijgt een persoonlijke EGA consulent die je gaat begeleiden op jouw weg naar een gezonder, energieker & slanker lichaam. Alle informatie wordt uiteraard met vertrouwen behandeld.

EGA online video coaching

13 weken lang live contact met een EGA cursusleidster. Wekelijkse motivatie, inspiratie, voorbeeld menu’s, tips en advies van een EGA professional.

De kosten voor deze cursus zijn € 99,50 inclusief inschrijfgeld en verzendkosten.

Aanmelden kan via EGA video coaching  Nadat je aanmelding bij ons binnen is ontvang je via de post de EGA eetwijzer en daarbij een receptenbundel cadeau. Via email ontvang je de handleiding om TEAMS te installeren en de link om deel te kunnen nemen aan de wekelijkse live video coaching.

De video cursussen zijn in team verband dus samen met andere cursisten ga je de uitdaging naar een nieuwe IK aan.

LET OP: na 13 weken stopt de video coaching automatisch mits je aangeeft aan je cursusleidster dat je de cursus wilt verlengen. Verlengen kan voor 4 weken (34,00 euro) of voor 13 weken (85,00 euro).

Zowel bij video coaching als bij de persoonlijke begeleiding van de ega-online cursus  zijn gratis maandcontroles NIET mogelijk. Dit geldt alleen bij de locatie cursussen.

Weinig tijd maar toch gezond kunnen afvallen

Ben je niet in de gelegenheid om één van onze cursusplaatsen te bezoeken? Heb je weinig tijd, of zijn er geen EGA locaties bij jou in de buurt? Dan is de EGA cursus online afvallen interessant voor je. Het voordeel van afvallen onder persoonlijke begeleiding is de steun in de rug van Paula Slootjes onze EGA online consulent.

Als je niet in de gelegenheid bent om op locatie af te slanken, liever niet in groepsverband maar er meer voor voelt om vanuit huis de weg naar een gezonder, energieker & slanker te gaan volgen, kies dan voor EGA cursus online met persoonlijke begeleiding. klik hier voor meer informatie.

Hoe werkt de ega-online cursus?

  1.  Na je betaling ontvang je een e-mail met daarin de uitleg over de online-cursus en jouw persoonlijke link om in te loggen in onze ega-online academie.
  2. De  cursus duurt 13 weken. In deze 13 weken krijg je weekmenu’s, tips, interessante lespagina’s en kan je via   info@ega-online.nl  al je vragen stellen.
  3. Ook is er de mogelijkheid voor een persoonlijk consult via Zoom.
  4. Aan het einde van de cursus ontvang je een mail met de vraag of je de volgende 13 weken weer met ons mee wilt gaan doen.
  5. Er is in de online cursus géén mogelijkheid voor gratis maandcontrole. Dit geldt alleen bij de locatie cursussen.

Online afvallen met de EGA Cursusmaterialen

De online cursus is beschikbaar in twee  vormen:

EGA online cursus met persoonlijke begeleiding. We hebben een heel nieuwe EGA academie gecreëerd waar je alle informatie die je nodig hebt op de weg naar een gezonder, energieker & slanker lichaam kunt downloaden. Iedere week ontvang je een e-mail voor jouw nieuwe week die dan op jouw EGA academie voor je klaar staat. klik hier voor meer informatie en aanmelden.

EGA online cursus in groepsverband via TEAMS. Elke week op een vaste tijd volg je de EGA cursus via TEAMS. Bij inschrijving ontvang je een email met handleiding en link om deel te nemen. Tips en menu’s kan je dan downloaden in TEAMS. Hier kan je de video cursus bestellen

Marianne viel jaren geleden ruim 40 kilo af en is nu nog steeds op maandcontrole en prima op haar gewicht.