Deze vegetarische ovenschotel is geschikt voor 4 personen. Lekker om te serveren tijdens het avondeten!

Vegetarische Ovenschotel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Print Recipe
Deze vegetarische ovenschotel is geschikt voor 4 personen. Lekker om te serveren tijdens het avondeten!
Porties
4
Porties
4
Vegetarische Ovenschotel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Print Recipe
Deze vegetarische ovenschotel is geschikt voor 4 personen. Lekker om te serveren tijdens het avondeten!
Porties
4
Porties
4
Ingrediƫnten
Porties:
Eenheden:
Instructies
  1. Schil en was de aardappelen en kook ze 15 minuten voor.
  2. Laat ze even afkoelen en snijd ze in plakken.
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  4. Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakken.
  5. Was de courgettes, droog ze, snijd de steeltjes eraf en snijd ze in dunne plakjes.
  6. Klop de eieren los met de halfvolle melk.
  7. Voeg het uitgeknepen teentje knoflook en de peper toe.
  8. Verkruimel de kaas.
  9. Leg in een ovenschaal laag om laag de aardappelen, de champignons en de courgettes.
  10. Bestrooi elke laag met wat kaas en giet er het eiermengsel overheen.
  11. Bak het gerecht in 20 minuten gaar in de oven.
  12. Neem hierbij nog een boterham want hier is lunch en diner omgedraaid.
Deel dit Recept