Een heerlijke stamppot om je vingers bij op te eten

Spinazie stamppot
Print Recipe
Porties
1
Porties
1
Spinazie stamppot
Print Recipe
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
Porties:
Eenheden:
Instructies
  1. kook de aardappel met de pastinaak samen gaar in water met wat bouillonpoeder
  2. bak intussen de baconblokjes bruin op een panfit vel en dep daarna het overgebleven vet met keukenpapier weg.
  3. voeg daarna het gehakt toe en bak deze rul en bruin. ook hiervan overgebleven vet weg deppen.
  4. voeg dan de gesnipperde ui, paprika en champignonstukjes bij het gehakt en kruidt het naar smaak
  5. laat intussen de spinazie ontdooien
  6. als de aardappel en pastinaak gaar is giet deze dan af en stamp ze door elkaar.
  7. voeg mosterd, peper knoflook kruiden en de boter toe.
  8. schep daarna de spinazie er doorheen.
  9. serveer de spinazie stamppot apart van het gehaktmengsel of schep alles door elkaar tot één stamppot.
Deel dit Recept