Ingrediënten
- 60 gram bruin brood
- 10 gram knoflook boter
- 200 gram zuurkool afspoelen met koud water en uit laten lekken
- 100 gram rode paprika in stukjes
- 25 gram rookvlees
- 15 gram komijnekaas
- 1 tl Honing
- 15 gram olijfolie
- 1 snufje zout
- 2 lange satéprikkers
Porties: persoon
Eenheden:
Instructies
- rooster 60 gram bruin brood en snij deze schuin door
- besmeerd de driehoeken (totaal 3 > 60 gram) met knoflook boter
- maak een dressing van de olijfolie, honing en snufje zout
- meng de zuurkool met de paprika
- roer de dressing er doorheen
- beleg iedere driehoek met een plakje rookvlees, zuurkool en wat kaas en steek er 2 saté prikkers in om de sandwich bij elkaar te houden
- leg de driehoeken op elkaar en laat de kaas smelten onder de grill
Deel dit Recept