Dit recept voor een heerlijke lasage is voldoende voor 1 persoon. Wilt u hem voor meerdere personen maken, vermenigvuldig dan de aantallen.

Lasagne met knolselderij, ham en kaas
Print Recipe
Dit recept voor een heerlijke lasage is voldoende voor 1 persoon. Wilt u hem voor meerdere personen maken, vermenigvuldig dan de aantallen.
Porties
1
Porties
1
Lasagne met knolselderij, ham en kaas
Print Recipe
Dit recept voor een heerlijke lasage is voldoende voor 1 persoon. Wilt u hem voor meerdere personen maken, vermenigvuldig dan de aantallen.
Porties
1
Porties
1
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Bak de hamblokjes kort en voeg de groenten en kruiden toe.
  3. Voeg daarna de tomaatblokjes en tomatensap toe en laat alles even pruttelen.
  4. Neem een ovenschaal en schep een laagje saus in de schaal.
  5. Leg daar een lasagnevel op, laagje saus en daarop plak knolselderij , enz. Eindig met saus. (Zorg dat de lasagne vellen tussen de saus liggen.)
  6. Laat de lasagne in de oven een half uurtje gaar worden.
Bechamelsaus
  1. Maak intussen een roux van de boter en bloem en voeg daar de melk en eventueel wat bouillon aan toe tot er een gebonden saus ontstaat.
  2. Schep als laatste de kaas erdoor en maak op smaak met de kruiden.
  3. Als de lasagne gaar is verdeel dan de bechamelsaus eroverheen.
  4. Serveer er nog 30 gram bruin stokbrood en een groene salade bij.
Deel dit Recept