Ik en afslanken bij de EGA

Mijn ervaringen bij EGA Nederland is erg positief te noemen. Ik ben als eerste bij Slankklup Benelux begonnen met een startgewicht van 123.8kg. Dit deed ik per mail bij Annie Disseldorp waar ik heel tevreden over was. Maar op een gegeven moment lukte het mij niet meer en gaf Annie het juiste advies, Om naar de EGA Nederland te gaan, het zusje van Slankklup Benelux

Paula van EGA hielp mij verder

Ik kwam bij Paula Slootjes terecht en startte met 104.8kg. Ook zij stimuleerde mij per mail en kijkt mijn etenslijsten na die ik opstuur. En geeft mij handige tips. Ik ben dan ook erg te spreken om af te vallen per mail. Omdat je goede begeleiding krijgt en je alle vragen kunt stellen per mail of telefoon.

Geen last meer van een hongergevoel

Het probleem bij mij is dat ik veel vergeet door mijn vele medicatie.  Door die medicatie heb ik last van hongergevoel, maar door wat ik nu eet heb ik daar geen last meer van. Iedere dag heb ik een heerlijk ontbijt met granen en verse jus d’orange en tussendoor fruit of bouillon. Tussen de middag zit ik met een pistolet met roomboter en zalm en in de avond een lekkere maaltijd van de EGA. Ik kook dan ook met plezier!!

van 123,8kg naar 84kg!!

Momenteel weeg ik 84kg. En hoop over een paar weekjes mijn 2de streefgewicht van 80kg te bereiken. En daarna zien we verder alles met stapjes voor mij!! Paula en Annie bedankt!!!

Patricia Michels