Het afslanksucces van Anja de Gier

Het verhaal van Anja de Gier , cursiste in Gouda (Veste) met een geweldig resultaat. Dank je wel Anja dat je jouw verhaal wil delen.

 

Gezonder eten met verse producten

Als je besluit om af te gaan vallen denk je al snel, dat wordt afzien. Bij de E.G.A. heb ik dit geen moment gehad. Het is voor mij een andere manier van eten geworden die goed bij mij past. Ik eet nu veel gezonder en met verse producten. De wekelijkse bijeenkomsten met jou verhalen, tips en positiviteit hebben hier zeker aan bijgedragen. Door consequent wekelijks op te schrijven wat ik had gegeten is het mij gelukt in een half jaar tijd bijna 30 kilo af te vallen. Ik voel mij veel fitter, beweeg gemakkelijker en ook mijn gezondheid is verbeterd. Mijn bloeddruk is weer goed alsmede mijn cholesterol. Een win-win situatie. Ik ben superblij en ga dit gewoon voortzetten.

 

Gaat u net als Anja de strijd tegen de kilo’s aan?

Bent u ook klaar om een gezondere leefstijl aan te leren? Neem dan vrijblijvend contact op. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van een afslankcursus op locatie.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

september 15, 2017