Online afslank cursus

Cursus vanuit huis

U hoeft niet naar een cursus locatie. Via de e-mail of via video coaching op ons TEAMS platform ontvangt u de informatie die u nodig heeft voor de cursus. de Eetwijzer en gratis receptenbundel ter ere van ons 40 jarig bestaan ontvangt u via de post in uw brievenbus.

 

Persoonlijk

Via de e-mail of via ons TEAMS platform heeft u persoonlijk contact met één van onze E.G.A. Consulenten. Alle e-mails worden vertrouwelijk behandeld. Via het TEAMS platform doet u mee in een groep medecursisten.

Wekelijkse Tips

U ontvangt wekelijks via de e-mail handige tips om u zo gemotiveerd en geïnspireerd de cursus laten volgen. Als u via de video coaching de cursus volgt krijgt u alle informatie in de bestand lijst op het  TEAMS platform.

13 Weken resultaat

Wij streven ernaar  dat u binnen 13 weken uw streefgewicht zou kunnen bereiken maar mocht dit niet lukken dan kunt u altijd een vervolg cursus bestellen en nog 13 weken met ons mee doen.

1. Ontvangst van het E.G.A pakket voor uw cursus naar een gezonder, energieker en slanker lichaam

Nadat uw betaling bij ons binnen is, ontvangt u binnen enkele dagen per post de EGA eetwijzer en receptenbundel. 

2. Ontvangst informatie via e-mail.

zijn U ontvangt een e-mail met alle informatie betreffende de cursus. De e-mail bevat bijvoorbeeld een voorbeeldmenu en tip van de week. Voor de cursus via de TEAMS video coaching krijgt u een email met link naar het TEAMS kanaal, alle tips en voorbeeld menu’s te zien in de TEAMS omgeving. 

3. Begin van de cursus

Zodra u alle informatie heeft ontvangen kunt u beginnen met de cursus. Het is belangrijk dat u een vast weeg moment in de week heeft. Bij de video coaching zal de desbetreffende cursusleidster contact met u opnemen en u de mogenlijkheden van de video coaching voorleggen.

Online afvallen met de EGA materialen

Online afvallen is beschikbaar in drie vormen: de  EGA video coaching, EGA standaard en uitgebreid. Het verschil tussen de twee cursussen is dat u bij de uitgebreide versie het boek Appeltje-Eitje ontvangt. Wanneer u kiest voor de uitgebreide EGA cursus online afvallen ontvangt u, via de e-mail, de EGA Eetwijzer en het boek Appeltje-Eitje. De Eetwijzer en het Appeltje-Eitje boek staan boordevol gezonde maaltijden, weekmenu’s en tips om verantwoorde maaltijden op tafel te zetten en succesvol de cursus online afvallen te doorlopen.

Voor de video coaching ontvangt u de eetwijzer, receptenbundel ter ere van ons 40 jarig bestaan en elke week een live video met de EGA cursusleidster. weekmenu’s, tips en handige documenten vindt u in de TEAMS omgeving.

 

LET OP: Voor beide cursussen geldt dat de cursus na 13 weken automatisch stopt mits u zelf aangeeft (of uw cursusleidster zal u daar naar vragen)  dat u wilt verlengen. Er is in deze cursussen via mail of via video coaching GEEN mogelijkheid voor de gratis maand-controle. Dit geldt alleen voor de deelname aan locatie cursussen.