Tel: 0182 - 52 82 55

Vakantie: de schrik voor iedereen die wilt afvallen

De vakantie staat vlak voor de deur en velen van jullie gaan lekker op stap. Sommige mensen zien hier als een berg tegenop. Niet zozeer op het vakantie gaan, maar meer op het gezond blijven eten en drinken. De vraag die ik nu regelmatig krijg op cursus: hoe moet dat nu op vakantie?

Geloof in uzelf

Het grote geheim om niet aan te komen tijdens de vakantie is vrij simpel: geloof in uzelf. U hebt destijds bewust gekozen om deel te nemen aan de afslankcursus van EGA Nederland. U hebt bewust gekozen voor een gewichtsverlies en een gezondere leefstijl. Tijdens de vakantieperiode moet u blijven bedenken wat de voordelen zijn als u bewuste keuzes blijft maken. Natuurlijk is de vakantie een periode om van te genieten, waarin u uzelf af en toe best kan trakteren op een lekker hapje en drankje. Echter, probeer uw vakantie als een uitdaging te zien en geniet met volle teugen, maar probeer bewust te blijven van hetgeen u eet en drinkt!

 

Vakantie

Laatste nieuws

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

19
mei

 Slank de zomer in

 

Wilt u ook graag nog een aantal kilo's afvallen voor de zomervakantie? Sluit u dan nu aan bij één van onze  locaties of schrijf u in voor de EGA online cursus.

EGA zonder honger en met de lekkerste recepten uw gewicht verminderen.

Pak uw kans en ga de uitdaging aan.


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!