Tel: 0182 - 52 82 55

Het belang van water drinken

Water  is, net zoals zuurstof, voor de mens van levensbelang. We kunnen enkele weken zonder voedsel, maar een paar dagen zonder water zou funest kunnen zijn.

Water en onze gezondheid

Ons lichaam bestaat voor twee derde uit water. Het vormt een groot gedeelte van ons bloed, helpt onze gewrichten en ogen vochtig te houden en is essentieel voor de chemische processen die in onze cellen plaatsvinden.

Drinkwater vermindert niet alleen onze dorst – het is essentieel voor de vele vitale lichaamsfuncties. Deze omvatten het transporteren van het bloed door de spijsvertering. Het uitspoelen van afval en giftige stoffen, het op peil houden van het vochtniveau en het regelen van de lichaamstemperatuur. Bovendien houdt het de huid fris en zacht. 

water

Laatste nieuws

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

19
mei

 Slank de zomer in

 

Wilt u ook graag nog een aantal kilo's afvallen voor de zomervakantie? Sluit u dan nu aan bij één van onze  locaties of schrijf u in voor de EGA online cursus.

EGA zonder honger en met de lekkerste recepten uw gewicht verminderen.

Pak uw kans en ga de uitdaging aan.


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!