Tel: 0182 - 52 82 55

Een gezonde leefstijl zonder slechte eetgewoonten

 

Bent u bezig met afvallen via de EGA aflsankcursus? Dan heeft u vast bepaalde gewoonten die u heeft aangepast met een alternatief uit de gezonde EGA eetwijzer. Wij zijn heel benieuwd naar jullie reacties en ervaringen. Deze kunt u altijd via onze facebook pagina of via de mail info@eganederland.nl naar ons opsturen. Gewicht verliezen is niet alleen voor u een feest, maar ook voor ons.

De strijd tegen slechte eetgewoonten

Elk mens heeft bepaalde gewoonte met betrekking tot eten of eetgedrag. Sommige krijg je van huis uit mee zoals bepaalde tradities of combinaties van voedingsmiddelen. Soms zijn het ook gewoonten die je zelf in de loop van de tijd hebt ontwikkeld. En gewoonten hebben de vervelende eigenschap dat ze langzaam maar zeker inslijten. En dat is lastig. Want daardoor zijn ze zo normaal dat het niet meer opvalt.

Voorbeelden van slechte eetgewoonten

- Bij koffie of thee hoort altijd een koekje
- Op zondagmorgen hoort een gebakje bij de koffie
- Plakjes kaas en worst snaaien als u boterhammen klaarmaakt voor uzelf of het gezin, enzovoorts

Een gezonde leefstijl zonder deze gewoonten

Succesvol afslanken heeft alles te maken met het doorbreken van dik makende gewoonten. Wilt u namelijk uw gewicht behouden na het afvallen dan zult u niet moeten terugvallen in de oude gewoonten die ervoor zorgden dat u ooit dikker bent geworden. Gewoonten zijn aangeleerd en kunnen dus ook worden afgeleerd! Om dit te kunnen aanpakken zult u eerst bij uzelf moeten ontdekken welke gewoonten niet zo goed zijn voor uw lijn. Daarna kunt u gaan bedenken hoe u het zou kunnen veranderen.

Neem uw eigen gewoonten onder de loep. Besef dat ze aangeleerd zijn en dus ook weer afgeleerd kunnen worden. Bedenk ook of u dat echt wilt en hoe u dat kunt bereiken. Doorbreek de traditionele gewoonten en u zult zien dat uw streefgewicht steeds dichter bij komt.

Neem nu vrijblijvend contact op

Bent u klaar met de overtollige kilo's? Neem dan vrijblijvend contact op. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van een afslankcursus op locatie.

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!