Tel: 0182 - 52 82 55

Blijf standvastig

Er zijn van die momenten dat mensen u eten aanbieden, opdringen of zelfs willen dat u uw gewichtsprogramma en het afvallen even vergeet. Omdat u jarig bent, omdat het weekend is, of omdat het vakantie is. Wanneer u aarzelend "nee" zegt geeft u een signaal af dat u alleen nog maar een aansporing nodig heeft om toch iets te nemen. Bedank op vastberaden toon voor wat u aangeboden wordt. In dit geval merkt de persoon tegenover u dat u echt meent wat u zegt. Op sommige momenten is het, helaas, toch echt nodig dat u uw lange termijn doel, gewichtsverlies, boven zo'n korte termijn "geluksmoment" plaatst. 

Afslanktips voor een gezondere leefstijl

Uit eten gaan hoeft niet in te houden dat u zich niet aan de eetwijzer kunt houden. Hier volgen een aantal tips voor wanneer u uit eten gaat:

 • Gaat u in een restaurant eten, stel dan van te voren vast wat u wilt nemen en laat de menu kaart u niet van uw plannen afhouden. Bestel voor het eten wat rauwkost of een legaal drankje, zodat u minder gauw in de verleiding komt om het stokbrood met de kruidenboter te gaan eten.
 • Denk eraan dat een spa rood minder calorieën bevat dan een droge sherry.
 • Als dessert kunt u het beste fruit kiezen.
 • Staat dit niet op het menu neem dan koffie of thee.

Denkt u iedere keer wanneer er iets niet lukt, bij uzelf dat u een complete mislukking bent? Met dat gevoel schiet u niets op (al kan de weegschaal omhoog schieten). U kunt dit probleem beter op een andere manier benaderen. Eén week telt 10080 minuten. Hiervan heeft u vele minuten succes geboekt. Probeer dit aantal succesvolle minuten volgende week te verhogen. 

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
 • Groente bouillon
  Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
  € 5,95
  € 5,35
  Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!