Tel: 0182 - 52 82 55

Babi Pangang op EGA wijze   

Babi Pangang

Geniet van deze heerlijke Babi Pangang - maar dan op EGA wijze! Dus, dit recept zal u ondersteunen bij het behalen van uw streefgewicht. 

Benodigdheden

 • 135 gram mager varkensvlees, (heren 185 gram)
 • 1 theelepel gemberpoeder
 • 1 theelepel knoflookpoeder
 • 60 gram ui
 • 2 eetlepels ketjap assin
 • 1 el gedroogde uivlokken
 • Peper
 • Citroensap

Bereiding

Maak een marinade van de kruiden met de ketjap assin en citroensap. Laat het vlees uitlekken en gril het bruin en gaar. Snij het vlees in reepjes. Bak de ui even kort aan en voeg dit dan bij het vlees. Maak saus: 1 ½ dl vleesbouillon, wat vloeibare zoetstof, 65 gram tomatenpuree, 1 el gedroogde uivlokken , 1/2 tl knoflook peper kruiden . Doe alle ingrediënten bij elkaar en schenk er dan nog wat van de marinade bij. laat nog even goed warm worden. Maak er een chinees zuur bij van geblanceerde gesneden witte kool, rode paprika stukjes en 1 el  gedroogde uivlokken. Laat afkoelen en voeg een scheutje azijn, vloeibare zoetstof,  mespuntje djahé, 1 tl kurkuma, verse peper en kruidenzout. Neem een schaal en schep hier het chinees zuur in. Daarop het geroosterde vlees en schenk de saus er overheen. 

Serveer met 100 gram gare zilvervliesrijst of bami

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
 • Groente bouillon
  Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
  € 5,95
  € 5,35
  Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!