Tel: 0182 - 52 82 55

Werken bij EGA Nederland

Bij EGA Nederland zijn wij overtuigd van het succes van onze afslankcursussen, zowel online als op locatie. Naast ons eigen vertrouwen in de afslankcursus, merken wij dat er steeds meer mensen besluiten om een EGA cursus te gaan bezoeken. Het succes slaat aan! Om deze reden zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde mensen die als franchise cursusleidster aan de slag willen.

Afvallen en een gezondere leefstijl

Zelf afvallen en lekker in je vel zitten geeft een ontzettend goed gevoel. Andere mensen helpen afvallen, een gezondere leefstijl aanleren en zo helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen doet zeker niet onder voor dit gevoel. Succesvol afvallen is een prachtig proces om mee te maken, van beide kanten, voor zowel de cursist als de curusleidster. Vindt u het fijn om met mensen te werken en heeft u affiniteit met voeding? Dan is het beroep van EGA cursusleidster misschien wel een interessante uitdaging voor u!

EGA afslankcursus profielschets

Klinkt EGA cursusleidster u als muziek in de oren en bent u geïnteresseerd om met ons aan de slag te gaan? Dan bent u misschien wel degene die wij zoeken. 

Hoe ziet de ideale EGA cursusleidster eruit?

 • Affiniteit met voeding
 • Mensen-mens die graag mensen begeleidt met overgewicht
 • Niet vies is van een uitdaging
 • Ondernemend genoeg is om een eigen EGA rayon op te zetten
 • Representatief is voor EGA Nederland


Neem vrijblijvend contact op

Ziet u uzelf al werken bij EGA Nederland? U kunt een mail sturen naar info@eganederland.nl met uw motivatie waarom u cursusleidster zou willen worden bij EGA Nederland. U krijgt van ons vrijblijvend de informatie over deze uitdagende job.

Wij zijn op zoek naar nieuwe leidsters voor verschillende rayons zoals Eindhoven, Sambeek, Milsbeek, Heesch, Velp, Den Bosch, Almere, Hilversum, Friesland, Drenthe en Groningen.

vacature

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
 • Groente bouillon
  Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
  € 5,95
  € 5,35
  Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!