Tel: 0182 - 52 82 55

Annie schrijft:

Diabetes (suikerziekte) volksziekte nummer 1.

Diabetes  bestaat uit twee vormen. Als eerste de aangeboren diabetes 1, wat moeilijk te bestrijden is,  en diabetes 2 waar iedereen, dun of dik, mee te maken kan krijgen.

Als ieder mens zijn eigen gezondheid in acht neemt en gezond en verantwoord wil gaan eten dan heeft EGA Nederland de oplossing.

80% van onze cursisten die diabetes 2  hebben  kunnen met het volgen van het EGA programma van het spuiten en of pilgebruik  drastisch verminderen of er zelfs vanaf komen. Wie durft deze uitdaging aan.  Met goed en gevarieerd te  leren  eten, alles gebruiken wat het lichaam nodig heeft , verminderd / verdwijnt uw suiker door uw eigen inzet.

Duizenden zijn u voorgegaan. Wedden dat u het kan!!

Een geweldig gevoel zou het zijn, te kunnen leven en eten zonder altijd te moeten spuiten of tabletten te gebruiken voor uw diabetes.

Maar dit is nog niet alles. Meestal is het gevolg van dit gebruik, ook nog eens te hoge bloeddruk en een verhoogd cholesterol gehalte. Er is nog meer narigheid want uw ziektekosten stijgen de pan uit en daar kunnen we met zijn allen wat aan doen. Als u echt van deze kwalen af wilt en u zich volledig  in wil gaan zetten om uw gezondheid te verbeteren, kom dan naar één van onze cursusuren bij u in de buurt.

Maak dat ene uurtje per  week vrij voor  een EGA cursus waarmee u uw  gezondheid kan verbeteren. Alleen komen wegen  heeft u niets aan. De tips en adviezen op cursus zijn waardevol en helpen u op weg naar een betere gezondheid en daarbij een verantwoord gewicht.

Overleg met de cursusleidster  hoe dat u uw dag het beste in kan delen.  Zie dit alles als een uitdaging. Een EGA cursus  waar u plezier van heeft.

Uw gezondheid is uw grootste schat.

Tot ziens op één van cursussen op locatie  of bij online afvallen

Locaties kunt u vinden op www.eganederland.nl

contact ons voor verdere informatie

 

Laatste nieuws

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

19
mei

 Slank de zomer in

 

Wilt u ook graag nog een aantal kilo's afvallen voor de zomervakantie? Sluit u dan nu aan bij één van onze  locaties of schrijf u in voor de EGA online cursus.

EGA zonder honger en met de lekkerste recepten uw gewicht verminderen.

Pak uw kans en ga de uitdaging aan.


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!