Tel: 0182 - 52 82 55

Gezond afvallen met EGA Nederland

Gezond afvallen staat niet altijd gelijk aan snel afvallen. Om gezond af te vallen, is discipline nodig. Is deze discipline nodig? Jazeker. In een tijd waarin er veel achter de computer gewerkt wordt en calorierijk eten altijd voor handen is, kampen veel mensen namelijk ook met overgewicht. Is dit gek? Nee. Het valt niet mee om een gezond gewicht te behouden. EGA Nederland helpt u met gezond afvallen.

Het belang van gezond afvallen

Een te hoog gewicht is ongezond. Niet alleen heeft u een verhoogde kans op hart- en vaakziekten, ook diabetes ligt altijd op de loer. Met behulp van de afslankcursus van EGA Nederland leert u hoe u gezond kunt afvallen. U kunt bij EGA Nederland kiezen om af te vallen onder begeleiding, maar het is ook mogelijk om de EGA cursus 'online afvallen' vanuit huis te volgen. Dagelijks worden op meer dan 200 plaatsen in Nederland afslankcursussen gegeven door deskundige EGA consulenten. Reisafstand of tijd is dus geen excuus om niet gezond af te vallen. Kijk via de locatiezoeker waar de dichtstbijzijnde EGA afslankcursus bij u in de buurt wordt aangeboden.

Gezond afvallen met EGA Nederland

De eetwijzer van EGA Nederland is zorgvuldig uitgekiend en bevat boordevol lekkere en verantwoorde maaltijden. Daarnaast brengen wij eigen receptenboeken uit om u nog beter op weg te helpen met gezond afvallen. Met onze jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen in hun strijd tegen de kilo’s bieden wij een veilige en uiterst verantwoorde afslankcursus speciaal afgestemd op uw behoeften. Gezond afvallen was nog nooit zo makkelijk (én lekker!).

Interesse om op een gezonde manier af te vallen?

Wilt u ook op gezonde manier afvallen? EGA Nederland helpt u graag op weg. Vraag vandaag nog meer informatie aan via 0182–528255. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van afvallen onder begeleiding.

 

Alle informatie onderwerpen

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!