Tel: 0182 - 52 82 55

Gewicht aankomen voor een gezond leven

In een tijd waarin overgewicht de Westerse wereld lijkt te domineren, vergeet men bijna dat er ook nog een groep mensen bestaat die graag gewicht aankomen. Moet u enorm uw best doen om uw gewicht op peil te houden? EGA Nederland kan u helpen met gewicht aankomen op  een verantwoorde wijze.

De EGA begeleidingsclub

Al jarenlang voorziet de EGA begeleidingsclub in de behoeften van deelnemers. Onder toezicht van een begeleidend arts en diëtisten heeft EGA Nederland al tientallen cursusleidsters opgeleid. Zodoende staat er altijd iemand voor u klaar die u kan begeleiden in uw proces van aankomen.

Gewicht aankomen

Uiteraard is het einddoel dat u na enige tijd uw streefgewicht bereikt heeft en dat u dit gewicht weet te behouden. Minstens zo belangrijk vinden wij de manier waarop u dit doet. Het geheim voor gewicht afvallen én gewicht aankomen schuilt in de dagelijkse maaltijdsamenstelling en de hoeveelheden voedsel. Bij EGA Nederland is elke maaltijd zo uitgebalanceerd dat u al vrij snel resultaat zult zien.

Met EGA Nederland zult u:

 • Verantwoord gewicht aankomen;
 • Onder professionele begeleiding staan;
 • Uw streefgewicht behouden.

Wilt u ook op een gezonde manier aankomen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0182–528255. Of zoek hieronder een locatie bij u in de buurt voor een cursus.


Alle informatie onderwerpen:

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
 • Groente bouillon
  Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
  € 5,95
  € 5,35
  Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!