Tel: 0182 - 52 82 55

Afvallen met diabetes

Door onze alsmaar ongezonder wordende leefgewoontes, komen steeds meer mensen in aanraking met diabetes. En dat zijn zeker neit alleen oudere mensen. Integendeel, iedereen kan met diabetes te maken krijgen. Het meest voorkomende type is diabetes type 2. Hierbij kan het lichaam de bloedsuikerspiegel niet meer in balans houden. Dit komt doordat er te weinig insuline aangemaakt wordt. Ook reageert het lichaam niet goed op de insuline en loopt de bloedsuikerspiegel te hoog op.

Diabetes, hoe ontstaat dat?

De kans op diabetes type 2 is aanzienlijk groter bij mensen met overgewicht. Vaak hebben zij een te hoog cholestrolgehalte en een te hoge bloeddruk. Een goed dieet om diabetes tegen te gaan is dus zeer belangrijk. Bij een dieet moet u overigens niet meteen denken dat u continu met een hongergevoel rond zult lopen.

Afvallen met diabetes, EGA helpt

Het dieet voor diabetes van EGA Nederland helpt u om een gezondere leefstijl te realiseren. Hierbij kijken we niet alleen naar de kilo’s die u wilt verliezen. Voor het afvallen is vooral de lange termijn zeer belangrijk. En dat is niet anders bij het dieet voor diabetes.

Informatie en contact

Wilt u meer informatie over hoe EGA Nederland u kan helpen bij het afvallen met diabetes? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt natuurlijk ook altijd een cursuslocatie bij u in de buurt zoeken.

 
Alle informatie onderwerpen

Laatste nieuws

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

19
mei

 Slank de zomer in

 

Wilt u ook graag nog een aantal kilo's afvallen voor de zomervakantie? Sluit u dan nu aan bij één van onze  locaties of schrijf u in voor de EGA online cursus.

EGA zonder honger en met de lekkerste recepten uw gewicht verminderen.

Pak uw kans en ga de uitdaging aan.


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!