Tel: 0182 - 52 82 55

Afvaltips voor een gezondere leefstijl

Starten met afvallen is voor veel mensen erg moeilijk. Dat is ook niet zo verwonderlijk. Waar begint u? Hoe wapent u zich tegen al het lekkere eten waar u dagelijks mee geconfronteerd wordt? Probeer daar maar eens weerstand aan te bieden. Wij delen graag een aantal afvaltips met u, zodat u kunt beginnen met de strijd tegen de kilo’s en uw weg naar een gezondere leefstijl.

Afvaltips voor succesvol afvallen

Om succesvol te afvallen heeft u de wil en een goede motivatie nodig. De motivatie om beter te gaan eten ligt bij uzelf, maar u zult zien dat het afvallen met behulp van de eenvoudige afvaltips van EGA Nederland een stuk gemakkelijker gaat. Houdt hierbij wel in gedachten dat afvallen een lange termijn doel is. Op korte termijn afvallen gebeurt vaak op een ongezonde manier, waarna het jojo-effect plaatsvindt. De kilo's komen net zo snel weer terug. Gezond afvallen heeft net iets meer inspanning en tijd nodig.

Afvaltips van EGA Nederland

 • #1 Wees gemotiveerd

Om succesvol te afvallen heeft u de wil en een goede motivatie nodig. De motivatie om beter te gaan eten ligt bij uzelf, maar u zult zien dat het afvallen met behulp van de eenvoudige afvaltips van EGA Nederland een stuk gemakkelijker gaat. 

 • #2 Houd de lange termijn in gedachten en voorkom het jojo-effect

Houd bij afvallen altijd ingedachten dat het een lange termijn doel is. Op korte termijn afvallen gebeurt vaak op een ongezonde manier, waarna het jojo-effect plaatsvindt. De kilo's komen net zo snel weer terug. Als afvaltip willen wij u dus graag meegeven om geduldig te zijn en een gezonde manier van afslanken te zoeken, die net even iets meer tijd kost. Dit maakt de afslankkuur meestal ook een stuk effectiever.

 • #3 Pas uw voedingspatroon aan en kook zelf

Overgewicht komt vaak door een slecht voedingspatroon, of door de ongezonde gewoonten. Bent u precies op de hoogte van de voedingsstoffen die u binnen krijgt? Probeer hier zo bewust mogelijk van te zijn en zo vaak mogelijk zelf te koken. Dit betekent niet dat u altijd volgens een strikt regime moet denken, maar door een betere bewustwording zullen de kilo's er vanzelf afvliegen. Om een goede start te maken, kunt u terecht in onze webshop die gevuld is met boordevol verantwoorde producten.

 • #4 Meten is weten

Motivatie komt voort uit succes. Het is daarom belangrijk dat u zich regelmatig weegt. Te vaak wegen is onnodig, dus kies een vast weegmoment per dag of week om de voortgang te zien. Gebruik hiervoor goede meetapparatuur, zodat u ook daadwerkelijk een goede indicatie krijgt.

Afvaltips ontvangen?

Kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken bij het afvallen? Neemt u dan contact op met EGA Nederland voor handige afvaltips. Door middel van de afslankcursus, met boordevol succesvolle afvaltips, helpt EGA Nederland u graag bij het afvallen. Hierdoor is de kans klein dat u terugvalt in uw oude, ongezonde leefstijl. Wij zijn bereikbaar op 0182–528255 of via ons contactformulier

 

 

Alle informatie onderwerpen

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
 • Groente bouillon
  Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
  € 5,95
  € 5,35
  Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!