Tel: 0182 - 52 82 55

Afvallen zonder dieet

Tegenwoordig vechten steeds meer mensen tegen hun overtollige kilo’s. Deze strijd hoeven zij niet alleen te leveren. EGA Nederland begeleidt al vele jaren mensen die willen afvallen zonder dieet. Oprichtster en directeur Annie Disseldorp woog ooit zelf ruim 50 kilo teveel. Annie wist uitsluitend op basis van gezonde voeding de overtollige kilo’s te verliezen. Vervolgens heeft zij vanuit haar eigen ervaring de cursus afvallen zonder dieet ontwikkeld.

Een gezonde leefstijl is uw grootste bezit

Ook in de medische wereld is het succes van de EGA-methode doorgedrongen. Ons afvallen zonder dieet wordt regelmatig aanbevolen door artsen en internisten. Volgt u al een dieet, dan doet u er goed aan om hierover eens met uw arts van gedachten te wisselen.

Afvallen zonder hongergevoel

Het afvallen zonder dieet van EGA Nederland is in vele gevallen een stuk gemakkelijker vol te houden dan de reguliere diëten. Door de uitgekiende porties en voedingsmiddelen is het kenmerkende hongergevoel verleden tijd.

De voordelen van afvallen zonder dieet

 • Bewust worden van voeding
 • Afvallen zonder hongergevoel
 • Begeleid afvallen

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over afvallen zonder dieet? Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op 0182–528255 of vul het contactformulier in.

Of zoek onderaan de pagina een cursuslocatie bij u in de buurt.

 

Alle informatie onderwerpen

Laatste nieuws

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

19
mei

 Slank de zomer in

 

Wilt u ook graag nog een aantal kilo's afvallen voor de zomervakantie? Sluit u dan nu aan bij één van onze  locaties of schrijf u in voor de EGA online cursus.

EGA zonder honger en met de lekkerste recepten uw gewicht verminderen.

Pak uw kans en ga de uitdaging aan.


Aanbiedingen
 • Groente bouillon
  Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
  € 5,95
  € 5,35
  Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!