Tel: 0182 - 52 82 55

Afvallen na bevalling

Veel vrouwen kunnen na de bevalling niet wachten tot ze weer hun oude vertrouwde figuur terug krijgen. Ook al is de verleiding groot, het is onverstandig om de eerste zes weken na de bevalling sterk te gaan afvallen. Het lichaam moet namelijk eerst herstellen van de zware strijd. In ieder geval is het niet verstandig om streng af te vallen als u na de bevalling borstvoeding gaat geven.

De EGA afslankcursus

Het beste advies is daarom gezonde voeding. EGA Nederland helpt vrouwen op een verantwoorde wijze met afvallen na de bevalling. De eerste stap is om uw streefgewicht te definiëren en te bereiken. Elke week wordt uw gewicht nauwkeurig gecontroleerd en bijgehouden.

Hoe lang duurt de afslankcursus?

De afslankcursus volgt u net zolang totdat u uw streefgewicht hebt bereikt. Hierna volgen er nog vier controleweken om het behaalde resultaat te waarborgen. Daarna kunt u gratis op maandcontrole komen. Op deze manier kunt u op een verantwoorde en duurzame wijze afvallen na de bevalling.

Afvallen na de bevalling met EGA Nederland betekent

 • Verantwoord afvallen
 • Kennis van voeding opdoen
 • Professionele begeleiding bij de afslankcursus
 • Uw streefgewicht bereiken
 • Een gezonde leefstijl aanleren

Neem vrijblijvend contact op

Bent u klaar met de overtollige kilo's? Neem dan vrijblijvend contact op. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van afvallen onder begeleiding.

 
Alle informatie onderwerpen

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
 • Groente bouillon
  Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
  € 5,95
  € 5,35
  Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!