Tel: 0182 - 52 82 55

Afslankkuur om succesvol af te vallen

Veel mensen kampen tegenwoordig met overgewicht. Er zijn talloze mogelijkheden om deze overtollige kilo’s te verliezen. De ontwikkelingen op het gebied van afvallen volgen elkaar in rap tempo op. Het is dus niet zo verwonderlijk dat mensen soms door de bomen het bos niet meer zien. Bij EGA Nederland bieden wij een afslankkuur aan, voor het realiseren van een gezonde leefstijl, geheel op uw tempo.

Afslankkuur om op gezonde wijze af te vallen

Met de afslankkuur van EGA Nederland kunt u op een gezonde en verantwoorde manier uw overtollige kilo’s verliezen. De cursussen worden wekelijks gegeven door onze deskundige EGA-consulenten. De afslankkuur is zowel voor mannen als vrouwen en wordt gegeven op vele plaatsen in Nederland. Op deze locaties kunt u afvallen onder begeleiding van professionele consulenten die samen met u afslanksucces zullen boeken. Het is ook mogelijk om schriftelijk de afslankkuur te volgen. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om één van de EGA afslankcursussen bij te wonen, is het ook mogelijk om de online afslankcursus te volgen. 

Wanneer u zich aan de adviezen en regels houdt van onze afslankkuur, garanderen wij succes!

Hoe gaat de afslankkuur van EGA te werk?

De afslankkuur van EGA Nederland gaat volgens de EGA eetwijzer en het boek Appeltje-Eitje. Dit zijn zorgvuldig uitgewerkte boeken die u in staat stellen op op gezonde wijze, succesvol af te vallen. Boordevol verantwoorde, lekkere recepten helpt dit boek u om verantwoorde keuzes te maken. Naast keuzelijsten en complete weekmenu's, ontvangt u ook een calorieënboekje om op laagdrempelige wijze gewicht te verliezen.

Net als gewichtverliezen met de EGA afslankkuur, is inschrijven voor de afslankkuur van EGA Nederland ook zo gebeurd. Bovendien is het niet kostbaar. U wordt al lid van de EGA afslank- en begeleidingsclub na het voldoen van het eenmalige inschrijfgeld van € 10,- en € 7,- cursusgeld per week. Hierna bezoekt u wekelijks de cursus bij u in de buurt, om in groepsverband uw streefgewicht te behalen. U kunt zich op locatie laten inschrijven bij de cursusleidsters.

Geïnteresseerd in de EGA afslankcursus?

Wenst u meer informatie over de afslankkuur van EGA Nederland? Onze cursusleidsters kunnen u er alles over vertellen. Kom eens vrijblijvend langs of bel ons op 0182–528255. Onze afslankkuur kent geen geheimen.

 
Alle informatie onderwerpen:

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!