Tel: 0182 - 52 82 55

10 kilo afvallen met een gezondere leefstijl

Overgewicht is een veel voorkomend probleem. Een teveel aan kilo’s brengt grote risico’s met zich mee. Zo stijgt bijvoorbeeld de kans op suikerziekte en hart- en vaatziekten. In geval van overgewicht is het dus essentieel om af te vallen. 10 Kilo afvallen moet zeker lukken! EGA Nederland kan u hierbij helpen door middel van de afslankcursus onder begeleiding of de online afslankcursus. Lees hier hoe je blijvend 10 kilo kan afvallen met een gezondere leefstijl.

Een gezondere leefstijl

Wilt u 10 kilo afvallen? Bij EGA Nederland bent u aan het juiste adres. EGA Nederland is al ruim 30 jaar een begrip als het gaat om een gezondere leefstijl realiseren en verantwoord afvallen. Ons doel is om u niet alleen 10 kilo te laten afvallen, wij willen u bewust laten worden van een gezondere leefstijl. Daarom werkt EGA Nederland niet met rages en hypes, geheimzinnige recepten, pillen of drankjes. Wij werken met methodes die zich al bewezen hebben. Succesvol afvallen met de EGA afslankcursus is vergeleken met andere methodes erg gemakkelijk vol te houden.

Tips om blijvend 10 kilo af te vallen

Veel mensen willen in een te korte tijd 10 kilo afvallen. De beste methodes om blijvend gewicht te verliezen duren meestal iets langer. De truc om 10 kilo af te vallen zit namelijk in een gezondere leefstijl aanleren en niet in een korte, snelle afvaltruc. Bewuster worden van uw leefstijl en de kleine, slechte eetgewoonten in te perken is volgens ons dé truc wanneer je 10 kilo wil afvallen.

Om met succes 10 kilo af te vallen raden wij altijd aan om genoeg maaltijden te eten per dag en zeker geen maaltijden over te slaan. Eten houdt uw bloedsuiker- en insulinepeil op peil. Hierdoor heeft u niet alleen meer energie, maar werkt uw stofwisseling ook sneller en efficiënter. Hierdoor zal uw lichaam minder snel vet opslaan. Daarnaast mindert dit ook uw hongergevoel, waardoor u minder snel naar snoepjes en koekjes zal grijpen.

 • Gezondere leefstijl aanleren door bewustwording van slechte eetgewoonten
 • Sla geen maaltijden over
 • Eet geregeld fruit
 • Pak voor korte stukjes wat vaker de fiets in plaats van de auto


Wij delen graag nog een aantal andere afvaltips voor een gezonde leefstijl met u!

10 kilo afvallen door bewustwording

Om 10 kilo af te vallen hoeft u niet abrupt uw voedingsschema om te gooien. Het realiseren van een gezondere leefstijl schuilt voornamelijk in bewustwording. Weten wat wel en niet goed voor uw gezondheid en gewicht is, is cruciaal om 10 kilo af te vallen. Het eten van vezels hebben bijvoorbeeld een verzadigende werking. Zo zult u bijvoorbeeld langer een verzadigd gevoel hebben na het eten van een bruine boterham, dan een witte boterham.

10 kilo afvallen door je in te schrijven

Wilt u ook graag 10 kilo afvallen? Neem dan vrijblijvend contact op. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van afvallen onder begeleiding.

Alle informatie onderwerpen:

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
 • Groente bouillon
  Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
  € 5,95
  € 5,35
  Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!