Tel: 0182 - 52 82 55

Yep Yep

Andrea's afslank succes met EGA

 

4 november ben ik gestart bij de  EGA ,ik vond het allemaal erg spannend. Ik ben daar gekomen en ik had gelijk het gevoel van"yep dit komt goed".

Ik ben op een verantwoorde manier gaan eten volgens de EGA eetwijzer. Het is echt een aanrader voor iedereen.Geen honger,geen zoet behoefte echt top!
Na jaren van snoepen en onverantwoord eten heb ik hier geleerd om op een gezonde en verantwoorde manier te eten en af te vallen.
Het fijne voor mij was ook elke week het uurtje om samen met de coach en de andere mensen te praten,je vragen te stellen en recepten uit te wisselen.Dit heb ik als heel fijn en waardevol ervaren.


Nu na 4 maanden ben ik 14 kilo afgevallen. Echt ik voel me super.
Mijn cholesterol is keurig naar beneden gegaan ook heb ik geen bloed suiker schommelingen meer en ik voel me lichamelijk en geestelijk prima.
Ik zie het ook helemaal zitten om zo verder te gaan en de EGA absoluut niet meer los te laten.
Andrea T  Middelharnis

 

Gaat u net als Andrea de strijd tegen de kilo's aan?

Bent u ook klaar om een gezondere leefstijl aan te leren? Neem dan vrijblijvend contact op. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van een afslankcursus op locatie.

 

Laatste nieuws

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

19
mei

 Slank de zomer in

 

Wilt u ook graag nog een aantal kilo's afvallen voor de zomervakantie? Sluit u dan nu aan bij één van onze  locaties of schrijf u in voor de EGA online cursus.

EGA zonder honger en met de lekkerste recepten uw gewicht verminderen.

Pak uw kans en ga de uitdaging aan.


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!