Tel: 0182 - 52 82 55

afgeslankt

Mijn strijd tegen de kilo's

 

Hallo allemaal,   

                                                                               

Ik ben altijd al stevig geweest, en heb van alles geprobeerd om die overtollige kilo’s af te raken. Van brooddieet tot Montignac, en van shakes naar koolhydraat arm, noem het maar op, maar niks hielp. De kilo’s gingen er wel mee af, maar kwamen er daarna weer net zo hard aan. Ik voelde me hierdoor niet lekker in mijn lijf, kreeg lichamelijke klachten, voelde me niet fit en zat mezelf in de weg.

Daarbij is mijn leven de laatste jaren ook nog eens een rollercoaster aan emoties geweest, met veel down en weinig up momenten. Door het bekende emotie eten ging mijn weegschaal nog meer aan geven. En ik…..ik werd steeds ongelukkiger. Ik had zo’n hekel aan mijn lijf en aan mezelf. Waarom kreeg ik die overtollige kilo’s er niet af? Het kon op deze manier niet verder, er moest wat gebeuren.

Op het werk ging ik een stagiaire begeleiden en zij wilde ook wat kilo’s kwijt. Ze vertelde dat een vriendin van haar EGA had gedaan en daar flink mee was afgevallen. Ik had hier al vaker over gelezen in een wijk krantje maar iedere keer dacht ik dat zal wel niks zijn. Maar toen ik haar verhaal hoorde wil ik het toch wel proberen en hebben we samen besloten om er mee te gaan starten. We konden gelukkig zo instromen.

Op 25 maart 2014 stond ik voor de eerste keer bij Dorien op de weegschaal dit was flink schrikken, ik werd echt met mijn neus op de feiten gedrukt. Eerst was ik bang dat Dorien tegen de groep ging vertellen wat mijn gewicht was, maar dit bleek gelukkig niet zo te zijn. Je gewicht wordt iedere week netjes op een kaartje genoteerd en dat krijg je weer terug. 

Eenmaal hiervan bekomen raakte ik toch wel enthousiast en had ik voor het eerst in mijn leven het gevoel dat dit wel eens een blijvende oplossing kon zijn. Dit kwam niet alleen door het enthousiasme van Dorien, het wekelijkse weegmoment (de bekende stok achter de deur) maar ook door het feit dat je gewoon alles mag eten.

Alles staat duidelijk in de Eetwijzer aangegeven en op de site kan je veel lekkere recepten vinden. Vanaf dat moment ging mijn gewicht flink omlaag. Iedere week verloor ik wel 1-1,5 kilo. Zelfs van het emotie eten had ik geen last meer.

                           tevreden

 

Een dieet zonder hongergevoel

Inmiddels zijn we 7 maanden verder en ben ik 23 kilo lichter.  

Mijn streefgewicht heb ik 1 dag voor mijn verjaardag gehaald, dat was toch wel het allermooiste cadeau. Ik voel me sinds lange tijd weer lekker in mijn vel zitten, heb geen last meer van lichamelijke klachten en voel me veel fitter en weer een stuk vrolijker. Ook krijg ik veel complimenten van mensen, met veel enthousiasme vertel ik ze dan over EGA.

Ik krijg wel eens te horen dat ik zelf consulent moet worden hahaha. Is misschien nog helemaal niet zo’n gek idee;-) Van mijn man maar vooral van mijn kinderen (14 en 11 jaar) krijg ik regelmatig te horen hoe trots ze op mij zijn wat beloont wordt met een mooie bos bloemen en een dikke knuffel. Want ja, dat knuffelen gaat nu toch ook een stuk makkelijker.

Het enige “nadeel” van EGA is dat je nieuw kleren/lingerie moet kopen maar dat is nu veel leuker geworden hahaha!

EGA WERKT ECHT, en dat zonder hongergevoel!! 

Eveline en Dorien ik ben jullie erg dankbaar, zonder jullie was me dit niet gelukt!

En Dorien, ik blijf komen hoor, voor de bekende stok achter de deur.

Veel liefs, Wendy

 

Gaat u net als Wendy de strijd tegen de kilo's aan?

Bent u ook klaar om een gezondere leefstijl aan te leren? Neem dan vrijblijvend contact op. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van een afslankcursus op locatie.

 

 

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!