Tel: 0182 - 52 82 55

afslanken                                   afslanken

 

Succesvol afvallen met de online curses

 

Vandaag kreeg EGA een mail van Marina die de online cursus heeft gevolgd. EGA wil haar hartelijk bedanken dat haar verhaal met foto's op onze website geplaatst mag worden.

 

Eindelijk, het is me gelukt om tien kilo af te vallen.  Van 83 kilo ben ik naar 73 kilo gezakt.

Ik wist al lang dat ik best wel iets te zwaar was. Ik had geen verschrikkelijk overgewicht, maar ik was gezellig gevuld zeg maar. Wat vetjes overal en gezonde bolle konen. Een klein duiveltje vertelde mij steeds dat ik er eigenlijk iets aan moest doen, maar ja, ik was steeds niet voldoende gemotiveerd.

Ik ben al jaren bekend met het EGA-dieet. Vele jaren geleden ben ik meerdere malen lid geweest en ging ik braaf naar de club. En steeds met voldoende resultaat. Ik wist dus best wat ik er voor moest en kon doen om de extra kilo’s kwijt te raken.

Ik had de boekjes met instructies en recepten nog steeds in huis, en ook de tientallen weekmenu’s. Zelfs de lijstjes met extra producten die je mag eten als je op je streefgewicht bent lagen in mijn speciale EGA-map.

Ik wist ook best waarom ik weer te zwaar geworden was, maar waarom was het toch zo moeilijk om opnieuw met het dieet aan de slag te gaan zodat ik weer in mijn gezellige jurkjes-voor-een-maatje-minder paste?

Tot maart 2015. Toen ging na een intensief medisch circuit de knop om toen een arts heel voorzichtig zei “dat ik ook best een beetje te zwaar was”. ’s Avonds heb ik gelijk de EGA-map erbij gepakt en de volgende dag ben ik gestart. Tien kilo minder wilde ik gaan wegen.

Het is nu augustus 2015, en mijn doel is bereikt. Het was helemaal niet moeilijk om mij aan het dieet te houden, ik was supergemotiveerd.

Het EGA-dieet werkt dus nog steeds. Natuurlijk, je moet je goed houden aan de richtlijnen in het instructieboekje. De weekmenu’s zijn ook een goede leidraad, én de wekelijkse controlemomenten ook. Of je nu naar de club gaat of online de cursus volgt, het is fijn dat er een “stok achter de deur is”. Maar bovenal doe je het allemaal zelf. En het werkt alleen als je je ook echt aan de voorschriften houdt. Een goede tip: probeer zo gevarieerd mogelijk te eten. Er is voldoende keus, maak er een sport van om je maaltijden zo lekker en gezellig mogelijk te maken. Zo hou je het goed vol.

Zoals gezegd, de tien kilo ben ik kwijt. Ik voel me een stuk fitter en heb meer energie, en dat is fijn. Ik zou nog wel een kilo of twee kwijt kunnen, maar dat is dan alleen maar mooi meegenomen. Ik ben 54 en het gewicht dat ik nu heb lijkt goed bij me te passen. En de complimentjes die ik krijg! Zo leuk om te merken dat je omgeving het ook opvalt dat je wat strakker in je velletje zit. En met die jurkjes is het helemaal goed gekomen, ik pas ze weer allemaal!

 

Met vriendelijke groet,

Marina de Bondt

 

Gaat u net als Marina de strijd tegen de kilo's aan?

Bent u ook klaar om een gezondere leefstijl aan te leren? Neem dan vrijblijvend contact op. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van een afslankcursus op locatie.

 

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!