Tel: 0182 - 52 82 55

afslanken afslanken

Afslank succes in stappen van 10 kilo

                      

Linda op EGA cursus in Alphen aan de Rijn, Linda wilde heel wat kilo's kwijt en wilde dat graag in stappen van 10 kilo doen. Inmiddels heeft zij haar derde mijlpaal van 30 kilo gehaald. Een erehaag met ballonnen voor deze geweldige prestatie. Haar streefgewicht komt steeds dichterbij. Haar foto van 30 kilo meer mogen wij ook onthullen en dat is echt een MEGA groot verschil. Het leuke is dat Linda, samen met haar man Jos de EGA cursus volgt. In totaal zijn zij nu ruim 50 kilo samen afgevallen! een heel nieuw stel komt er bij ons binnen op de EGA cursus in Alphen aan de Rijn. Complimenten hoor!!   

 

Gaat u net als Linda de strijd tegen de kilo's aan?

Bent u ook klaar om een gezondere leefstijl aan te leren? Neem dan vrijblijvend contact op. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van een afslankcursus op locatie.

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!