Tel: 0182 - 52 82 55

Annie's weg naar een gezonde leefstijl

 

Ik ben Jannie en ben nog steeds op mijn streefgewicht     

Al heel lang was ik te zwaar en liep met een rollator door het huis. Ik gebruikte 18 stuks medicijnen voor mijn suiker en anti depressivo.

Boodschappen ging ik zo vroeg mogelijk doen want iedereen keek me na. Als mijn dochter mee ging en de mensen keken mij na, zij zei altijd: zie je het goed??

Verder kwam ik weinig buiten. een paar jaar geleden zijn we op vakantie naar Duitsland geweest. Ik kon nergens mee naar toe. Ik vond dat niet zo heel erg want ik kon wel genieten van de omgeving want die was prachtig maar wandelen en fietsen was voor mij niet te doen.

Eind augustus 2010 kwam ik een kennis tegen die leuk was afgevallen, Dat wilde ik ook!!

Alleen hoe moest ik dit doen? Zij vertelde mij dat ik Annie Disseldorp van EGA Nederland eens moest bellen. Dat heb ik gedaan en Annie kwam dezelfde avond al naar me toe. Zij hoorde mijn verhaal aan en zei: als je het echt wil lukt het jou ook. Ze zei: Slaap er maar een nachtje over en dan hoor ik wat je wilt.

Dat heb ik gedaan en woensdag morgen ben ik van start gegaan. Annie bracht haar weegschaal mee en iedere woensdag ochtend kwam ze naar mij toe. Na 4 weken vroeg ze me om iedere avond een stukje te gaan lopen. Mijn man zei: dat gaan we samen doen!

Inmiddels  ben ik 92 kilo lichter en gebruik geen medicijnen meer. Mijn rollator heb ik niet meer nodig en wandel nu wel 10 – 14 kilometer. Ook stap ik nu op de fiets en ga overal naar toe.

Afgelopen zomer zijn we weer op vakantie naar Duitsland geweest en kon daar overal mee naar toe. We hebben gewandeld berg op en af!

Annie heeft een cursus in Zevenhuizen geopend waar ik nu iedere woensdag gewoon naar toe fiets.

Nu ik zo ben afgeslankt ben ik ook weer gaan werken in het verzorgingstehuis. 

Annie, bedankt! Wij zullen elkaar niet meer uit het oog verliezen want de gratis maandcontrole blijf ik zeker volgen.    

tevredentevreden

 

Gaat u net als Jannie de strijd tegen de kilo's aan?

Bent u ook klaar om een gezondere leefstijl aan te leren? Neem dan vrijblijvend contact op. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van een afslankcursus op locatie.

 

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!