Tel: 0182 - 52 82 55

diëten diëten

 

Hoe Ingrid 40 kilo is afgevallen

 

Ook ik heb verschillende diëten gevolgd ,en elke keer weer viel ik terug in mijn oude eet gewoonte . Echt  ik heb echt HEEL VEEL geprobeerd . Maar elk keer kwam ik weer aan PLUS nog een paar kilo extra. Beging januari 2013 woog ik inmiddels 103 kilo bij een lengte van 161 cm en een BMI van 39,7 veel te zwaar dus .

Op 7 januari 2013 ben ik met EGA begonnen bij  Jos van Vliet  in Schiedam ,precies een jaar heb ik er over gedaan om 40 kilo af te vallen met hulp van Jos van vliet ( Anders was het zeker niet gelukt )  .Ik weeg nu inmiddels 63 kilo bij een BMI van 24,3 en een leeftijd van 53 jaar, prima dus . Ik ben nu al 11 maanden op dit gewicht ,en nog steeds ga ik op maand controle .Want dat is het nou bij EGA je maand controle ,dat is zo belangrijk dat is de reden dat ik nog op gewicht ben . Ik heb alles overleeft vakantie's verjaardagen , feestdagen , etentjes .

Maar als ik op maand controle ga wil ik echt weer op de 63 kilo staan . En als er dat toch iets aan zit een pond of zo (dat kan natuurlijk ) dan  is het heel fijn om weer even met je neus op de feiten te worden gedrukt . En dat gebeurt bij de maand controle .

Er is een nadeel als je zo veel bent afgevallen ,je moet een totaal nieuwe garderobe ( ik ben van maat 50 naar maat 36/38 gegaan ) en niemand herken je meer . 

Maar EGA is voor mijn de ideale manier om op gewicht te BLIJVEN  want daar gaat het om . 

 

Gaat u net als Ingrid de strijd tegen de kilo's aan?

Bent u ook klaar om een gezondere leefstijl aan te leren? Neem dan vrijblijvend contact op. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van een afslankcursus op locatie.

 

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!