Tel: 0182 - 52 82 55

Het afslankverhaal van Mieke

 

19 mei besloot ik mijn leven om te gooien. Ongeveer 20 jaar geleden ben ik ook bij de EGA geweest en succesvol 23 kilo afgevallen dus de keus was snel gemaakt om weer naar de EGA te gaan. Elke week ging ik op dinsdagavond bij Marianne wegen. Dit is de bekende stok achter de deur. Daar wordt van alles besproken wat met eten te maken heeft, de valkuilen, wat je juist beter kan doen en het leukste vind ik eigenlijk als Marianne wat gemaakt heeft en dat wij dat mochten proeven. 
Eigenlijk mag je bijna alles eten maar niet teveel suikers en koolhydraten. Je eet gewoon 3 maaltijden op een dag. Het ontbijt is het belangrijkste maaltijd van de dag. Daarmee breng je je stofwisseling op gang. 
Ik ben in totaal 29,7 kilo afgevallen in 7 maanden tijd. Ik had niet echt een streefgewicht maar besloot om eerst 10 kilo af te vallen want dan is het te overzien. Daarna weer 10 kilo. Eigenlijk ging het vrij makkelijk dus besloot ik voor de laatste 10 kilo te gaan. 
Ook ging ik 5 à 6 dagen per week 3,5 kilometer wandelen en voor m'n werk fiets ik ook 4x per week 22 kilometer. 
Ik zit nu beter in m'n vel, m'n conditie is beter geworden en ik kan nu leukere kleding kopen in "gewone" winkels ipv "grote" maten winkels. 

Ik ben er trots op dat ik dit bereikt hebt mede namens EGA en Marianne Koek.

 

Namens EGA Nederland: Van Harte gefeliciteerd met het bereiken van dit geweldige resultaat!

 

Gaat u net als Mieke de strijd tegen de kilo's aan?

Bent u ook klaar om een gezondere leefstijl aan te leren? Neem dan vrijblijvend contact op. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van een afslankcursus op locatie.

 

Laatste nieuws

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

19
mei

 Slank de zomer in

 

Wilt u ook graag nog een aantal kilo's afvallen voor de zomervakantie? Sluit u dan nu aan bij één van onze  locaties of schrijf u in voor de EGA online cursus.

EGA zonder honger en met de lekkerste recepten uw gewicht verminderen.

Pak uw kans en ga de uitdaging aan.


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!