Tel: 0182 - 52 82 55

Afvallen met de meest heerlijke EGA gerechten

 

Graag wil ik met  jullie mijn verhaal  delen.

 

In de loop van de jaren waren er toch wat kilootjes aangekomen.  Ik  voelde mij moe, futloos en had totaal geen energie om ook maar wat te doen. Via een buurman die reeds goede resultaten had geboekt met het EGA programma ben ik zo terecht gekomen bij EGA cursus te Overschie.

Met eigenlijk geen enkele verwachtingen ben ik begonnen en het resultaat het verdwijnen van de kilo’s met gezond eten beviel mij erg goed. Met de EGA eetwijzer als leidraad en het wekelijks invullen van het weekformulier was het voor mij niet moeilijk om dit goed vol te houden , lekker,  gezond en gevarieerd eten dat is wat ik heb geleerd bij EGA. 

Het resultaat is dat ik totaal 28 kilo ben afgevallen, Ik zit zo als ze dat zeggen weer goed in mijn vel, en heb veel meer energie! Met behulp van mijn echtgenoot die voor mij de heerlijkste EGA gerechten klaar maakt en de enthousiaste begeleiding van cursusleidster en de cursisten is mij dit gelukt. Nu ben ik dan maandcontroller en ik blijf zeker 1x per maand naar de cursus komen, zo wil ik dus mijn gewicht onder controle houden.

Voor een ieder die ook op een gezonde manier wil afvallen, kan ik EGA van harte aanbevelen. Het is zeker geen dieet maar gewoon  gezond en lekker  manier van eten.

 

Vriendelijke groeten Babs Kokx

 

Gaat u net als Babs de strijd tegen de kilo's aan?

Bent u ook klaar om een gezondere leefstijl aan te leren? Neem dan vrijblijvend contact op. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van een afslankcursus op locatie.

 

Laatste nieuws

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

19
mei

 Slank de zomer in

 

Wilt u ook graag nog een aantal kilo's afvallen voor de zomervakantie? Sluit u dan nu aan bij één van onze  locaties of schrijf u in voor de EGA online cursus.

EGA zonder honger en met de lekkerste recepten uw gewicht verminderen.

Pak uw kans en ga de uitdaging aan.


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!