Tel: 0182 - 52 82 55

De start van een gezonde levensstijl

 

mooi resultaat

Maandag 4 april liep ik met twee mede cursisten vanuit het gebouw waar de cursus wordt gegeven naar mijn auto. Opeens werd ik vreselijk euforisch....ik moest wel dansen, zo blij was ik.
Wie had dit ooit kunnen dromen, ik niet in ieder geval.
Twee weken voor de kerst trok ik de stoute schoenen aan en stapte af op Paula Van EGA. Ik was enthousiast gemaakt door een kennisje. Mijn omgeving was sceptisch. "Zou je dat nu wel doen Ella, zo vlak voor de feestdagen". Maar ik liet me niet van mijn standpunt afbrengen en ben op 7 december gestart met de gezonde levensstijl. En zie, hier sta ik dan, na vier maanden het ........13,2 kilo minder en een bloeddruk die weer gezond is. Ik voel me uitstekend, zowel lichamelijk als geestelijk. Lichaam in balans dan geest in balans. Natuurlijk is je gezondheid het belangrijkste, maar ook een beetje een cliché, want het oog wil immers ook wat. 
Ik heb me geen moment zielig of hongerig gevoeld. Ik voel me juist vrij en vol energie. Ik kan beter bewegen en durf mezelf weer te laten zien. Voordat ik aan het EGA programma begon at ik elke dag kaas, at weinig fruit en groenten, dronk geen melk. Nu beperk ik me tot hooguit drie keer kaas in de week, maar er is zoveel meer dan kaas om te eten. De reacties die ik krijg vanuit mijn omgeving zijn overwegend positief, nagelaten die enkele dame die me zegt dat het toch niks helpt, omdat volgend jaar waarschijnlijk alles er weer bij zit. "Je kletst maar", denk ik bij mezelf, "Ik voel me goed en ga dit volhouden". Maandag kreeg ik mijn eerste deeltje mee, waarop staat wat ik extra mag eten deze week. Super! Het mooiste compliment kreeg ik van een mede cursist, toen ik dansend over het parkeerterrein bewoog. "Ella, je straalt helemaal" zei ze. 
Bedankt Paula voor de super begeleiding. Kom op mede cursisten.....wat ik en zoveel anderen kunnen, kunnen jullie ook. 
Succes iedereen.

 

Gaat u net als Ella de strijd tegen de kilo's aan?

Bent u ook klaar om een gezondere leefstijl aan te leren? Neem dan vrijblijvend contact op. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van een afslankcursus op locatie.

 

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!