Tel: 0182 - 52 82 55

Mijn strijd met overgewicht gewonnen

 

Nelly van der Wal schrijft: 

Trots ben ik op al mijn cursisten, maar soms....

 

Carolien van 13 valt 20 kilo af met EGA       Carolien van 13 valt 20 kilo af met EGA

Ik ben Carolien en ik ben 13 jaar .

Toen ik 5 jaar was is het begonnen, mijn strijd met overgewicht. 
Het begon bij de schooldokter daarna huisarts, kinderarts, maar er kwam na het bloedprikken niets uit waaraan het kon liggen dat ik steeds molliger werd. Eén advies, gezond eten . We begonnen aan gezond eten zonder koekjes en snoepjes maar dat hielp maar even . Verschillende diëten uit de boekjes gevolgd. En een Diëtiste totdat die als laatste redmiddel een koolhydraat arm dieet voor schreef . Ik bleef weer een poosje op het zelfde gewicht maar nog lang niet het goede gewicht. Maar ondertussen woog ik 79 kilo. Toen na 8 jaar kregen we een tip om het bij EGA te proberen. Veel puf had ik er niet meer in, maar samen met mijn moeder ben ik gaan kijken en het viel best mee. Ik mocht weer van alles eten wat ik voor die tijd niet meer mocht . Soms was het best moeilijk maar uiteindelijk is het me toch gelukt en ......
ben ik 20 kilo lichter !!

 

Gaat u net als Carolien de strijd tegen de kilo's aan?

Bent u ook klaar om een gezondere leefstijl aan te leren? Neem dan vrijblijvend contact op. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van een afslankcursus op locatie.

 

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!