Tel: 0182 - 52 82 55

Het afslanksucces van Anja de Gier

 

Het verhaal van Anja de Gier , cursiste in Gouda (Veste) met een geweldig resultaat. Dank je wel Anja dat je jouw verhaal wil delen.

 

Gezonder eten met verse producten

Als je besluit om af te gaan vallen denk je al snel, dat wordt afzien. Bij de E.G.A. heb ik dit geen moment gehad. Het is voor mij een andere manier van eten geworden die goed bij mij past. Ik eet nu veel gezonder en met verse producten. De wekelijkse bijeenkomsten met jou verhalen, tips en positiviteit hebben hier zeker aan bijgedragen. Door consequent wekelijks op te schrijven wat ik had gegeten is het mij gelukt in een half jaar tijd bijna 30 kilo af te vallen. Ik voel mij veel fitter, beweeg gemakkelijker en ook mijn gezondheid is verbeterd. Mijn bloeddruk is weer goed alsmede mijn cholesterol. Een win-win situatie. Ik ben superblij en ga dit gewoon voortzetten.

 

Gaat u net als Anja de strijd tegen de kilo's aan?

Bent u ook klaar om een gezondere leefstijl aan te leren? Neem dan vrijblijvend contact op. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van een afslankcursus op locatie.

Laatste nieuws

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

19
mei

 Slank de zomer in

 

Wilt u ook graag nog een aantal kilo's afvallen voor de zomervakantie? Sluit u dan nu aan bij één van onze  locaties of schrijf u in voor de EGA online cursus.

EGA zonder honger en met de lekkerste recepten uw gewicht verminderen.

Pak uw kans en ga de uitdaging aan.


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!