Tel: 0182 - 52 82 55

Angelique's update: succesvol afvallen met EGA

 

Beste Ega Nederland!
 

Ik wil even delen dat ik zo blij ben dat ik Ega ben gaan doen in Nunspeet! Ik heb op facebook aan het begin een status geplaatst en nu maar eens een update erop gezet! Ik krijg op facebook, maar ook in het echt hele leuke reacties dat ik zoveel kwijt ben en er goed uit zie! En dat met gewoon, lekker en vaak eten! :) Het is op maandag avond echt een uitje om naar de Ega groep te gaan! Jose is enthousiast en motiverend, de groep leuk en mijn resultaat nog steeds goed!! Ik ben nu 16 weken bezig en de teller staat op -13kg! Heerlijk gevoel en ik ga rustig door! :) 

Ga zo door, want dit helpt echt! Inmiddels 16 weken bezig en 13 kilo minder!

Bedankt voor deze kans! 

Groetjes Angelique van de Beek

 

 ikik

 

Gaat u net als Angelique de strijd tegen de kilo's aan?

Bent u ook klaar om een gezondere leefstijl aan te leren? Neem dan vrijblijvend contact op. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van een afslankcursus op locatie.

 

Laatste nieuws

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

19
mei

 Slank de zomer in

 

Wilt u ook graag nog een aantal kilo's afvallen voor de zomervakantie? Sluit u dan nu aan bij één van onze  locaties of schrijf u in voor de EGA online cursus.

EGA zonder honger en met de lekkerste recepten uw gewicht verminderen.

Pak uw kans en ga de uitdaging aan.


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!