Tel: 0182 - 52 82 55

Prettige ervaring met de EGA afslankcursus 

 

Ervaring via email binnen gekregen.

Graag wil ik jullie laten weten dat ik heel blij ben afgelopen maart naar de EGA gestapt te zijn. Ik ben in 8 maanden tijd 22 kilo afgevallen en mede door wekelijks te komen, de stimulans van de cursusleidster in Woerden en het prima kunnen volhouden van deze manier van eten. Ik heb het goed opgepakt vanaf het begin, nooit geen hongergevoel gehad. En ik voelde me al snel fitter en minder moe. Deze manier van eten sluit erg bij mij aan. Nu ik deze kilo's kwijt ben, voel ik me zoveel beter en ik heb veel meer energie. Ik wil dan ook zeker niet weer aankomen en blijf bewust van wat ik eet. Het afbouwen heb ik ook als erg prettig ervaren en is ook belangrijk, heb ik gemerkt. Door elke week dingen aan mijn menu toe te voegen, pakte mijn lichaam dit prima op en groeide ik niet. Aan het einde van deze 4 weken was ik zelfs nog wat afgevallen. Dus dat raad ik zeker iedereen aan om te doen als je op je gewicht bent.

Van Harte Gefeliciteerd met het behalen van uw streefgewicht.22 kilo lichter in 8 maanden tijd

 

Gaat u ook de strijd tegen de kilo's aan?

Bent u ook klaar om een gezondere leefstijl aan te leren? Neem dan vrijblijvend contact op. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van een afslankcursus op locatie.

 

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!