Tel: 0182 - 52 82 55

Online afvallen met de EGA online afslankcursus

Bent u niet in de gelegenheid om één van onze cursusplaatsen te bezoeken? Heeft u weinig tijd, of zijn er geen EGA locaties bij u in de buurt? Dan is de EGA cursus ‘online afvallen’ interessant voor u. Het voordeel van afvallen onder begeleiding is de steun in de rug van een persoonlijke EGA consulent. Als u niet in de gelegenheid bent om op locatie af te slanken, of toch liever vanuit huis de strijd tegen de kilo’s aangaat biedt EGA Nederland afslank- en begeleidingsclub een cursus online afvallen aan.

Online afvallen opgezet vanuit jarenlange EGA ervaring

Het internet is een steeds prominentere rol gaan spelen in ons leven. Zo ook in het land van afslankprogramma’s, waar tegenwoordig ook cursussen ‘online afvallen’ beschikbaar zijn. De ‘online afvallen’ cursus van EGA Nederland is net zo opgezet als de cursus afvallen onder begeleiding. Deze is al vormgegeven en geoptimaliseerd in de tijd dat het internet nog niet bestond en is nu dus ook in een online versie te volgen. Online afvallen combineert het succes van een ervaren afslankprogramma, met het gemak van een thuiscursus. Vanaf heden zijn excuses als reisafstand en tijd dus niet meer aan de orde.

Hoe werkt de cursus online afvallen?

Nadat uw aanmelding (en betaling) bij ons binnen is wordt het pakket  binnen enkele dagen naar u toegestuurd. 

Iedere week stuurt u uw ervaring met daarbij uw resultaat via de mail op. In deze 13 weken kunt u ook al uw vragen en of opmerkingen stellen via de e-mail. Binnen een paar dagen sturen wij u een persoonlijke reactie terug.

Iedere vrijdag ontvangt u een algemene e-mail met een voorbeeldmenu, tips van de week en Excel weekplanner die u kunt gebruiken ter inspiratie en motivatie om uw strijd tegen de kilo’s voort te zetten. Het is belangrijk dat u uzelf 1 keer per week weegt. Een vast meetmoment geeft u een objectief inzicht in uw persoonlijk afslanktraject. 

Online afvallen met de EGA materialen

Online afvallen is beschikbaar in twee vormen: standaard en uitgebreid. Het verschil tussen deze twee cursussen is dat u bij de uitgebreide versie het boek Appeltje-Eitje ontvangt. Wanneer u kiest voor de uitgebreide EGA cursus online afvallen ontvangt u, via de e-mail, de EGA Eetwijzer en het boek Appeltje-Eitje. De Eetwijzer en het Appeltje-Eitje boek staan boordevol gezonde maaltijden, weekmenu’s en tips om verantwoorde maaltijden op tafel te zetten en succesvol de cursus online afvallen te doorlopen. 

cursus  cursus

 

De EGA cursus online afvallen duurt 13 weken. De kosten voor de online afslankcursus bedragen bij standaard € 99,50 en voor de uitgebreide afslankcursus € 129,50. Het grote voordeel van de cursus online afvallen is dat u niet gebonden bent aan een cursusuur. 

Als uw aanmelding en betaling bij ons binnen is, ontvangt u per post  alles wat u nodig heeft om met deze cursus te kunnen starten:

 • De EGA Eetwijzer
 • Het boek Appeltje-Eitje (alleen bij de uitgebreide afslankcursus)
 • Een EGA-receptenboek
 • Panfit- en ovenvel
 • Een uitgebalanceerd voorbeeld van een weekmenu
 • Tip van de week
 • Kennismakingsbrief met vragenlijst

Met deze benodigdheden en de online afslankcursus staat u niks meer in de weg bij het aanmeten van een gezonde leefstijl. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen met EGA Nederland wanneer u vragen heeft of graag wilt overleggen met één van onze specialisten.

 

 cursus

 

Online afvallen cursus per post ontvangen

Wilt u liever uw cursus via de post? , dan kan dat uiteraard ook. Stuur dan de ingevulde weekplanner met uw vragen en of opmerkingen en uw behaalde weekresultaat op naar het hoofdkantoor.

EGA Nederland
James Wattstraat 19
2809 PA Gouda.

Let op: Elke vrijdag ontvangt u via een algemene email het wekelijkse voorbeeld menu met tip van de week. Reacties worden uiteraard persoonlijk via de post beantwoord. Na het ontvangen van het start pakket kunt u aangeven of u via mail of per post deze 13 weken wilt volgen.

cursus

Uw EGA-consulente Paula Slootjes heeft al ruim 28 jaar ervaring met het begeleiden van EGA cursisten zowel op locatie als de online afslankcursus. Zij staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en ook voor het bekende steuntje in de rug. 

Vervolg cursus online afvallen

Uiteraard streven wij ernaar om uw streefgewicht samen met u in de 13 weken te bereiken. Is dit niet het geval? Dan bieden wij tegen gereduceerd tarief (€65,-) een vervolgcursus aan van 13 weken.

Neem vrijblijvend contact op met EGA Nederland

Heeft u vragen over de online afslankcursus? Neem dan vrijblijvend contact op met EGA Nederland. Onze specialisten staan u graag te woord.

Betaling cursussen 'online afvallen'

U kunt de online cursus  via onze webshop bestellen.

U kunt het cursusgeld voor online afvallen ook direct overmaken op bankrekeningnummer NL 64 ABNA 0603748651 t.n.v. EGA Nederland BV.

 • Voor de 'Eetwijzer'-cursus "standaard"maakt u € 99,50 over onder vermelding van 'schriftelijke cursus'.
 • Voor de 'Eetwijzer cursus uitgebreid met het boek Appeltje Eitje maakt u  € 129,50 ,- over onder vermelding van 'schriftelijke cursus uitgebreid'.
 • Voor de vervolgcursus maakt u € 65,00 over o.v.v. vervolg cursus.

Daarnaast stuurt u een mailtje naar info@eganederland.nl met uw naam, adresgegevens en voor welke cursus u heeft ingeschreven. 

 

Gratis verzending in Nederland

Verzendkosten voor de online cursus in Nederland zijn gratis. Voor de online cursus vanuit het buitenland worden wel verzendkosten berekend. De kosten hiervoor kunt u aanvragen via info@eganederland.nl

 

Voor bestellingen vanuit het buitenland heeft u de volgende gegevens nodig:   BIC nr. ABNA NL 2A

Alle verzendingen worden op maandag en donderdag via pakketpost verzonden.  

Let Op: Online vakantie periode

In de weken 30 t/m 32 is er een vakantie stop voor de EGA online begeleiding. In deze weken zal er geen mail verstuurd en of beantwoord worden. 

laatste mail op vrijdag 21 juli en daarna weer op maandag 14 augustus. 

Gaat u buiten deze weken met vakantie dan kunt u dit via email doorgeven en zullen ook deze weken niet meegeteld worden met de 13 weken online begeleiding. Zo kunt u optimaal gebruik maken van EGA online en ondanks de vakantie periode  toch  inschrijven voor de online cursus en van start gaan met ons programma.

 

 

 

 • Laatste nieuws

  7
  juli

  E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

   

  Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

  op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

  21
  juni

  Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

  Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

  19
  mei

   Slank de zomer in

   

  Wilt u ook graag nog een aantal kilo's afvallen voor de zomervakantie? Sluit u dan nu aan bij één van onze  locaties of schrijf u in voor de EGA online cursus.

  EGA zonder honger en met de lekkerste recepten uw gewicht verminderen.

  Pak uw kans en ga de uitdaging aan.


  Aanbiedingen
  • Groente bouillon
   Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
   € 5,95
   € 5,35
   Naar webshop

  Locatie zoeker

  Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!