Vind een cursuslocatie bij u in de buurt

Reisafstand is geen excuus als het aankomt op gewichtsverlies. De EGA Nederland cursussen, waar het ontwikkelen van een gezonde leefstijl centraal staat, worden op meer dan 200 vestigingen door het land aangeboden. Van Zuid-Limburg tot aan Noord-Holland, wij bieden u de mogelijkheid om in groepsverband wekelijks deel te nemen aan afslankcursussen. EGA Nederland cursussen zijn de ideale, laagdrempelige, aanzet tot gewichtsverlies.

[cmloc-locations-map list=”one of: none left right bottom compact” limit=5 page=1 mapwidth=pixels mapheight=800 width=]

Samen gewicht verliezen

Tijdens deze cursussen zult u met uw persoonlijke EGA-consulent uw gewicht en daarbij uw vorderingen nauwkeurig bijhouden en bespreken. Een persoonlijk plan, op basis van uw streefgewicht, zal worden besproken met deze consulent, waarbij u voorzien zult worden van informatie, menu tips en motivatie. Samen zetten wij ons in voor gewichtsverlies en een gezondere leefstijl.

 

Makkelijk, duurzaam en gezond

Deze nieuwe leefstijl is geen rigoureuze verandering in uw eetpatroon waarbij uw hoofd over gaat lopen door het tellen van kcal of punten. Nee, EGA Nederland gaat samen met u aan de slag om u meer bewust te maken van voedingswaarden van producten voor normale maaltijden. De zorgvuldig uitgewerkte EGA eetwijzer helpt u om uw overtollige gewicht te verliezen.

Zoek nu een EGA Nederland cursuslocatie bij u in de buurt en zet de eerste stap naar een gezondere leefstijl!