Tel: 0182 - 52 82 55

Vind een cursuslocatie bij u in de buurt


Reisafstand is geen excuus als het aankomt op gewichtsverlies. De EGA Nederland cursussen, waar het ontwikkelen van een gezonde leefstijl centraal staat, worden op meer dan 200 vestigingen door het land aangeboden. Van Zuid-Limburg tot aan Noord-Holland, wij bieden u de mogelijkheid om in groepsverband wekelijks deel te nemen aan afslankcursussen. EGA Nederland cursussen zijn de ideale, laagdrempelige, aanzet tot gewichtsverlies.

 

Samen gewicht verliezen

Tijdens deze cursussen zult u met uw persoonlijke EGA-consulent uw gewicht en daarbij uw vorderingen nauwkeurig bijhouden en bespreken. Een persoonlijk plan, op basis van uw streefgewicht, zal worden besproken met deze consulent, waarbij u voorzien zult worden van informatie, menu tips en motivatie. Samen zetten wij ons in voor gewichtsverlies en een gezondere leefstijl.

 

Makkelijk, duurzaam en gezond

Deze nieuwe leefstijl is geen rigoureuze verandering in uw eetpatroon waarbij uw hoofd over gaat lopen door het tellen van kcal of punten. Nee, EGA Nederland gaat samen met u aan de slag om u meer bewust te maken van voedingswaarden van producten voor normale maaltijden. De zorgvuldig uitgewerkte EGA eetwijzer helpt u om uw overtollige gewicht te verliezen.

Zoek nu een EGA Nederland cursuslocatie bij u in de buurt en zet de eerste stap naar een gezondere leefstijl!

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!