Tel: 0182 - 52 82 55

Vind een cursuslocatie bij u in de buurt


Reisafstand is geen excuus als het aankomt op gewichtsverlies. De EGA Nederland cursussen, waar het ontwikkelen van een gezonde leefstijl centraal staat, worden op meer dan 200 vestigingen door het land aangeboden. Van Zuid-Limburg tot aan Noord-Holland, wij bieden u de mogelijkheid om in groepsverband wekelijks deel te nemen aan afslankcursussen. EGA Nederland cursussen zijn de ideale, laagdrempelige, aanzet tot gewichtsverlies.

 

Samen gewicht verliezen

Tijdens deze cursussen zult u met uw persoonlijke EGA-consulent uw gewicht en daarbij uw vorderingen nauwkeurig bijhouden en bespreken. Een persoonlijk plan, op basis van uw streefgewicht, zal worden besproken met deze consulent, waarbij u voorzien zult worden van informatie, menu tips en motivatie. Samen zetten wij ons in voor gewichtsverlies en een gezondere leefstijl.

 

Makkelijk, duurzaam en gezond

Deze nieuwe leefstijl is geen rigoureuze verandering in uw eetpatroon waarbij uw hoofd over gaat lopen door het tellen van kcal of punten. Nee, EGA Nederland gaat samen met u aan de slag om u meer bewust te maken van voedingswaarden van producten voor normale maaltijden. De zorgvuldig uitgewerkte EGA eetwijzer helpt u om uw overtollige gewicht te verliezen.

Zoek nu een EGA Nederland cursuslocatie bij u in de buurt en zet de eerste stap naar een gezondere leefstijl!

Laatste nieuws

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

19
mei

 Slank de zomer in

 

Wilt u ook graag nog een aantal kilo's afvallen voor de zomervakantie? Sluit u dan nu aan bij één van onze  locaties of schrijf u in voor de EGA online cursus.

EGA zonder honger en met de lekkerste recepten uw gewicht verminderen.

Pak uw kans en ga de uitdaging aan.


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!