Tel: 0182 - 52 82 55

Afslanken, Appeltje-Eitje? 

Het boek Appeltje-Eitje is onmisbaar voor wie gezondheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit boek ondersteunt u in het maken van de juiste keuzes. U treft een heleboel recepten, maar ook welke voeding gezond bij afvallen. Afvallen hoort geen korte termijn doelstelling te zijn. Waarschijnlijk kent u het: u volgt een dieet, valt gewicht af, maar wanneer u stopt komen de kilo’s weer net zo makkelijk terug. Daarom helpt het boek Appeltje-Eitje van EGA Nederland u met het realiseren van een gezonde leefstijl, waarin het maken van verantwoorde keuzes centraal staat.

Deze mooi vormgegeven glossy bestaat uit drie delen:

 • Deel 1: Uw gezonde eetgewoonte: keuzelijsten en complete weekmenu’s voor 13 weken;
 • Deel 2: Op gewicht blijven: vier controleweken waarin u leert iets extra’s te nemen, maar toch op gewicht te blijven;
 • Deel 3: Een calorieënboekje.


Appeltje Eitje receptenboek 

Appeltje-Eitje gelijk bestellen

Met de aanschaf van Appeltje-Eitje doet u niet alleen uzelf een plezier, maar wellicht anderen ook. Het is namelijk ook een prachtig boek om cadeau te geven. Wij zorgen ervoor dat het boek Appeltje-Eitje binnen twee weken na besteldatum bij u in huis is. U kunt het boek ook bestellen in combinatie met onze nieuwe online afslankcursus. Het boek Appeltje-Eitje wordt nu aangeboden bij de online afslankcursus van EGA Nederland.

De bestellingen gaan bij ons altijd op maandag en donderdag de deur uit. Deze wordne u aangeboden door de pakketdienst.

Geïnteresseerd in de afslankcursus van EGA Nederland?

Bent u klaar met de overtollige kilo's? Neem dan vrijblijvend contact op. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van afvallen onder begeleiding.

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
 • Groente bouillon
  Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
  € 5,95
  € 5,35
  Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!