Tel: 0182 - 52 82 55

Afvallen onder begeleiding

 

Wilt u ook graag uw overbodige kilo’s kwijtraken en heeft u hier een klein steuntje in de rug bij nodig? Dan is de EGA cursus ‘afvallen onder begeleiding’ echt iets voor u. Met de EGA Nederland afslankcursus kunt u afvallen onder begeleiding. Onze deskundige EGA cursusleidsters leren u onder begeleiding af te vallen. Zij geven training door het hele land, waarin u samen met andere cursisten leert hoe het ook anders kan. Bij afvallen onder begeleiding leert u het geheim van afvallen zonder dieet. Wij geloven dat door het volgen van een gezonde basis, u geen honger hoeft te lijden en kunt blijven genieten van lekker eten. Bijna een miljoen mensen zijn al op locatie, onder begeleiding afgevallen. Lees over de ervaringen van andere cursisten. 

Aansluiten bij één van onze locaties?

Wilt u het programma van EGA gaan volgen en u aansluiten bij één van onze locaties? Dat kan. U kunt gewoon naar een locatie toe gaan bij u in de buurt en u daar in schrijven en direct meedoen met de cursus. Locaties vindt u eenvoudig met de EGA locatiezoeker voor afvallen onder begeleiding. Vul uw woonplaats in bij de locatiezoeker en er verschijnt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

EGA cursus afvallen onder begeleiding 

 

Afvallen onder begeleiding op locatie in uw buurt

Met de EGA Nederland afslankcursus gaat u wekelijks, in groepsverband, met een persoonlijke EGA consulent aan de slag met afslanken. Afvallen onder begeleiding begint met het vaststellen van uw streefgewicht. Iedere week wordt uw gewicht en uw progressie nauwkeurig gecontroleerd en bijgehouden. U krijgt informatie, menu tips, motivatie en uiteraard kunt u al uw vragen stellen. U volgt de cursus afvallen onder begeleiding net zolang totdat uw streefgewicht is bereikt. Daarna volgen er nog vier stabilisatieweken.

Gratis maandelijkcontrole na voltooing ‘afvallen onder begeleiding’

Nadat u deze vier weken heeft afgerond kunt u gebruik maken van de gratis maandcontrole. Met dit steuntje in de rug, zal het afvallen onder begeleiding niet voor niks zijn. Door de maandcontroles te blijven doen, zult u merken dat het gemakkelijker wordt om uw ideale gewicht te behouden. Door ervaring hebben wij geleerd dat mensen die deze maandcontroles niet doen, vaak weer terugvallen in hun oude eetpatroon met alle gevolgen van dien.

Afslankcursus materiaal

Bij aanvang van de afslankcursus ontvangt u de uitgekiende EGA Eetwijzer. Hierin treft u onze clubcondities en alle richtlijnen waarmee u op een eenvoudige en goedkope manier kunt afvallen onder begeleiding. Uitgangspunt is dat u gewoon kan eten wat u gewend bent. Voor een goed resultaat is het natuurlijk wel belangrijk dat u zich aan de, in de EGA Eetwijzer geformuleerde, afspraken houdt en de adviezen van uw afslankconsulent in acht neemt. Houdt u zich aan deze richtlijnen, dan garanderen wij gewichtsverlies.

ondersteuning

 

Kosten afvallen onder begeleiding

Voor het afvallen onder begleiding betaalt u het inschrijfgeld van €10,-. Het cursusgeld bedraagt €7,- per week. De eerste week betaalt u dus €17,- en de weken daarop €7,-. Na ontvangst van uw inschrijfgeld bent u officieel lid van de EGA afslank- en begeleidingsclub. Zie ook onze lidmaatschapsbepalingen. Naast afvallen onder begeleiding is het ook mogelijk om een online afslankcursus te volgen van EGA Nederland. Voor meer informatie kunt u terecht op de online afslankcursus pagina. Heeft u vragen over de afslankcursussen van EGA Nederland? Dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.

ondersteuning

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!