Tel: 0182 - 52 82 55

EGA Afslankcursussen

Gewichtsverlies realiseren met de EGA Eetwijzer


Bent u klaar met de overtollige kilo's en klaar voor een gezondere leefstijl? EGA Nederland cursussen zijn de ideale, laagdrempelige, aanzet tot gewichtsverlies. Om u zo optimaal mogelijk te voorzien van professionele hulp, bieden wij 2 manieren om onze afslankcursussen te volgen: online afvallen of afvallen onder begeleiding.

 

Samen gewicht verliezen of uw eigen traject

Afslanken met de EGA afslank- en begeleidingsclub kan op twee manieren: op locatie of online. Iedereen's strijd tegen de kilo's is anders. Vanuit onze ervaring hebben wij gemerkt dat gewichtsverlies het meest optimaal wordt bereikt wanneer iemand lekker in zijn of haar vel zit. Het gevoel bij de afslankcursus moet goed zijn, om zo optimaal mogelijk een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Heeft u juist behoefte aan persoonlijke begeleiding tijdens uw strijd tegen de kilo's? Of wilt u, om welke reden dan ook, de cursus liever vanuit huis volgen? Wij hebben aan alles gedacht in ons afslankprogramma.

 

Landelijke dekking EGA cursuslocaties

De EGA cursuslocaties zijn gelegen door heel Nederland. Wekelijks worden er op zo'n 200 plaatsen in Nederland cursussen gegeven door deskundige EGA-consulenten. Ons motto is dan ook: reisafstand is geen excuus als het aankomt op gewichtsverlies. In het geval dat de reis toch niet optimaal is, of wanneer door een drukke agenda er niet genoeg tijd is om een EGA cursuslocatie te bezoeken, dan is onze online cursus voor u ideaal. 

 

Neem nu vrijblijvend contact

Bent u klaar met de overtollige kilo's? Neem dan vrijblijvend contact op. Leest u zich liever eerst in in de twee EGA gewichtsverlies manieren? Bekijkt u dan ons aanbod online afslankcursussen. Wilt u toch graag naar één van onze cursuslocaties, lees dan verder over de werkwijze van afvallen onder begeleiding.

Laatste nieuws

18
augustus

Wilt u ook uw vakantie kilo's snel weer kwijtraken?

Sluit u dan nu aan op één van onze locaties en ervaar dat u met gezond, verantwoord, geen honger maar heerlijke maaltijden uw vakantie kilo's er zo weer af heeft.

Kijk op www.eganederland.nl en vindt de dichtsbijzijnde cursusplaats.

Veel succes!

Inschrijfgeld 10 euro, cursusgeld 7 euro per week.

en bent u op uw streefgewicht (gevolgd door 4 controle weken) dan kunt u bij EGA op gratis maandcontrole waardoor u gratis de bekende stok achter de deur houdt!

7
juli

E.G.A. Nederland wenst iedereen een fijne vakantie.

 

Kijk voor vakantie sluiting op onze locatie zoeker. Het hoofdkantoor blijft in deze vakantie periode gewoon open. De online cursus stopt in de week 30 t/m 32.

op 21 juli ontvangt u het laatste voorbeeld menu en tip en op maandag 14 augustus krijgt u het menu en tip voor week 33.

21
juni

Marianne Koek op High Heels Event in Zoeterwoude

Mariane Koek op High Heels Event in Zoeterwoude


Aanbiedingen
  • Groente bouillon
    Clean Label. Glutenvrij,msg vrij, strooibus, inhoud 300 gram. Koel, droog en donker ...
    € 5,95
    € 5,35
    Naar webshop

Locatie zoeker

Vind hier een cursuslocatie lekker dicht bij u in de buurt!